Η αποστολή της Νίκης για το ματς με τον Οικονόμο

Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 11η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή φιλοξενεί την Κυριακή στις 15:00 η Νίκη Βόλου, που στο ντεμπούτο Ντόστανιτς στον πάγκο της θέλει να σπάσει το αήττητο εκτός έδρας του Οικονόμου, που δεν έχει χάσει στα τέσσερα ματς που έχει δώσει μακριά από το σπίτι του, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη.

Οι κυανόλευκοι θα πάνε σ’ αυτήν την αναμέτρηση, που θα διαιτητεύσει ο Μελτζανίδης από την Ημαθία, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Η Νίκη σε τρία ματς στη έδρα της με τον Οικονόμο έχει ένα τρίποντο (με 2-1 στις 11/3/12) και δύο ισοπαλίες: με 0-0 στις 8/7/12, όταν και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League και με 1-1 στις 15/5/16, όταν είχε υποβιβαστεί η λαρισινή ομάδα.

Η 19μελης αποστολή της ομάδας: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης,  Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Κρίστοφερ Μακένγκο, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Νίκος Παπαδήμας, Σταύρος Βουρδάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.