Η δικαίωση της Δήμητρας και του Στέλιου Αρσένου

Μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής

Η επιμονή της διοίκησης της Δήμητρας Ευξεινούπολης για συμφωνία με τον Στέλιο Αρσένο το περασμένο καλοκαίρι δικαιώθηκε, ξέροντας ότι το έργο που θα παραχθεί υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού θα είναι το επιθυμητό. Η επίτευξη του στόχου της παραμονής και η κατάκτηση της 4ης θέσης έφεραν χαμόγελα στις τάξεις των «πρασίνων» αν και θα ήθελαν και τη νίκη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, απέναντι στον Θησέα Αγριάς. Πάνω απ’ όλα ωστόσο η ομάδα απέδειξε πόσο δεμένη είναι…

«Σαν οικογένεια» αναφέρει στο «Magnesiasports» ο Στέλιος Αρσένος, επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι η ομάδα έκανε πορεία ανάλογη πρωταθλητισμού, ενώ στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς: «Ήθελα να επιβραβεύσω και τα νέα παιδιά που έδειξαν ότι είναι μέλη της ομάδας και μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα».

4η θέση λοιπόν για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, με τον Στέλιο Αρσένο να σημειώνει ότι επιτεύχθηκε ο στόχος της εξασφάλισης της γρήγορης παραμονής αλλά και της κατάκτησης μίας θέσης ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. «Θα μπορούσαμε να έχουμε τερματίσει ακόμη πιο ψηλά, αλλά είχαμε ένα κενό διάστημα στο οποίο δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων, με τη δουλειά ωστόσο να μην μένει στάσιμη αλλά να εξελίσσεται, όπως φυσικά και η ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

O ίδιος πάντως έχει συνηθίσει στα υψηλά… πατώματα, αφού και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο μπορεί εύκολα ν’ αντιληφθεί κανείς ότι άλλα τα δεδομένα εκείνης της χρονιάς και άλλα αυτής, με δύο γύρους και με κορωνοϊό στην επικαιρότητα, με διαφορετικούς αντιπάλους, ακόμη και διαφορετικό χλοοτάπητα σε κάθε γήπεδο! «Όλα παίζουν τον ρόλο τους» συμφώνησε με τη συγκεκριμένη άποψη και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός.

H δουλειά όμως δεν έγινε από ένα άτομο, όπως επισημαίνει ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Όπως υπογράμμισε, όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ από την άλλη τονίζει ότι η διοίκηση ήταν στο πλευρό όλων των μελών του αγωνιστικού τμήματος. «Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κόσμος αποτέλεσε σε κάθε παιχνίδι τον δωδέκατο παίκτη μας» κατέληξε ο Στέλιος Αρσένος.

Αυτό που ακολουθεί είναι σαφώς ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά από μία εκ νέου περίεργη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, εξαιτίας των συνεπειών του κορωνοϊού. Η διοίκηση καλείται παράλληλα να κάνει τον οικονομικό απολογισμό και από εκεί και πέρα να μπει σε διαδικασία επίσημης συζήτησης (ήδη έχει μιλήσει πάντως σε μία πρώτη φάση) με τον Στέλιο Αρσένο, ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί. Πάντως θετική διάθεση για ανανέωση της συμφωνίας φαίνεται ότι υπάρχει και σύντομα αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο οι σχετικές αποφάσεις.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.