Η Δήμητρα το ντέρμπι, 2-3 επί του Θησέα στην Αγριά

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες έδειξαν θετικά στοιχεία, η Δήμητρα Ευξεινούπολης ήταν αυτή που πήρε τη νίκη στην Αγριά σε βάρος του Θησέα με σκορ 3-2, με δύο τέρματα του Σιόβα και ένα του νεοαποκτηθέντα Πεπκολάι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Στέφανου Ξηροφώτου στην τεχνική ηγεσία, προσπάθησαν ισοφαρίζοντας δύο φορές, με τους Βαρουξάκη και Σπαθή, αλλά δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στο τρίτο τέρμα της Δήμητρας.

 

Στα πρώτα λεπτά πάντως ο Θησέας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, και μόλις στο τρίτο λεπτό ο Αλεξίου βρήκε τον Καρατσόλη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση, ενώ στο 12’ από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου ο Βουρδάκης έβγαλε τη σέντρα αλλά μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας.

Στο 18’ η Δήμητρα είχε… διπλό δοκάρι, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αναστασίου έκανε την κεφαλιά και ο Κουτσιρίμπας παρενέβη για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η μπάλα επέστρεψε και ο Πεπκολάι επίσης μεε κεφαλιά την έστειλε επίσης στο οριζόντιο δοκάρι για να διώξει στη συνέχεια η άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Πεπκολάι όμως έψαχνε το γκολ και στο 31’ το πέτυχε, όταν μετά από ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κουτσιρίμπα για το 0-1.

Ο Θησέας πάντως δεν παρέδωσε τα όπλα, και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βαρουξάκης με σουτ από κοντά έκανε το 1-1,ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του παίκτη που έβγαλε τη σέντρα για τον επιθετικό του Θησέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε συμπληρωθεί καν ένα λεπτό, όταν ο Σιόβας μετά από πάσα του Αναστασίου βγήκε απέναντι στον Κουτσιρίμπα και σούταρε για το 1-2, με τα μέλη της Δήμητρας να ξεσπούν εκ νέου σε πανηγυρισμούς.

Και πάλι όμως ο Θησέας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με τον Σπαθή να κάνει το σουτ από πλάγια θέση, και τον Σταυράκη να μην υπολογίζει καλά την πορεία της μπάλας, για να γίνει έτσι το 2-2 στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όμως η Δήμητρα ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία. Στο 67’ ο Βουρδάκης έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε κάπως περίεργη τροχιά και ο Σιόβας ήταν στην κατάλληλη θέση για να σηκωθεί και με κεφαλιά να τη στείλει στα δίχτυα του Κουτσιρίμπα για το 2-3, σκορ που ήταν και το τελικό.

Θησέας Αγριάς (Ξηροφώτος): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης (59’ Κουκουτής), Δημουλάς, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Τσιανάκας (74’ Θεοδωρίδης), Κοτζαθάνασης (74’ Φουρκιώτης), Βαρουξάκης, Καρατσόλης, Χατζησταμάτης (85’ Κατσιγιάννης).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (46’ Μαυροζούμης), Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Διαμαντόπουλος (89’ Καρράς), Πεπκολάι (46’ Σιόβας), Λάμπος, Βουρδάκης (79’ Παπουτσής), Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.