Η δουλειά συνεχίζεται, χρόνος για μεταγραφές υπάρχει…

Νέα συμπεράσματα στο φιλικό με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου χρήζει περαιτέρω ενίσχυσης αλλά… «Μπορεί να υπάρχει στασιμότητα, μπορεί όμως να έχουμε και απαντήσεις σήμερα ή αύριο. Δεν έχουμε μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά σίγουρα κάποιες περιπτώσεις παικτών που μας ενδιέφεραν προέβαλαν σημαντικά αυξημένες απαιτήσεις. Βέβαια, μπορεί να έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως η… Μπαρτσελόνα» μας έλεγε μέλος του Ολυμπιακού Βόλου που έχει δραστηριοποιηθεί στο κομμάτι των μεταγραφών και εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι και επαφές συνεχίζονται και ότι χρόνος υπάρχει για να έρθουν στο προσκήνιο αποτελέσματα.

Στις προπονήσεις πάλι, το τεχνικό επιτελείο των  «ερυθρόλευκων» εμφανίζεται σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο. Κανείς δεν παραγνωρίζει ότι η ομάδα χρειάζεται κι άλλες προσθήκες, αλλά το υπάρχον έμψυχο υλικό δίνει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις και η εικόνα και στα φιλικά παιχνίδια είναι θετική. Βέβαια, ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία για περισσότερα συμπεράσματα και στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Δύσκολα δανεικοί…

Όσον αφορά δανεικούς παίκτες από την ΑΕΛ, με τη διοίκηση της οποίας υπάρχει συνεργασία από πλευράς ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι από πλευράς Λαρισαίων είναι συγκεκριμένοι, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έχει τοποθετηθεί επί του θέματος μαζί με τους διοικούντες, αλλά το θέμα «κόλλησε» στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής. Άγνωστο είναι αν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό ως εξέλιξη, αν και κάτι τέτοιο με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει δύσκολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.