Αποτελέσματα και σκόρερ στους κυριακάτικους αγώνες της ΕΠΣΘ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα ανάμεσα σε Σαρακηνό και Σκιάθο.

Με την αναμέτρηση του Σαρακηνού με τη Σκιάθο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής δράσης στην Α’ ΕΠΣΘ, με τους περισσότερους αγώνες και στην πρώτη και στη δεύτερη τοπική κατηγορία να διεξάγονται σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Βέβαια, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό δύο παιχνίδια έχουν ήδη αναβληθεί, αυτό ανάμεσα σε Μακρινίτσα και Πύρασο αλλά και ανάμεσα σε Αγία Άννα και Ακρόπολη Σέσκλου.

Η Σκιάθος «τσίμπησε» βαθμό στην έδρα του Σαρακηνού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34′ με τον Μπάμπα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Νικολαΐδη και με το πόδι έκανε το 0-1. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, για να πετύχουν και άλλα τέρματα, με τον Σαρακηνό να ισοφαρίζει με τον Γιαμαλή στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Η Αγχίαλος δεν δυσκολεύτηκε από την άλλη να κάμψει την αντίσταση της Δάφνης, φτάνοντας στο τελικό 4-0. Το 1-0 έγινε από τον Θάνο με σουτ στο 3′, ενώ στο 22′ ο Ζαφειρίου κέρδισε το πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Γούτσιος για να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50′ ο Κάρρος με πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 68′ ο Ζαφειρίου έκανε με προβολή το 4-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγχίαλος είχε δύο δοκάρια, με τον Ζαφειρίου στο πρώτο και τον Μαγιόγλου στο δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.

Η ΑΕ 2002 προηγήθηκε με 4-0, ωστόσο οι Μυρμιδόνες παραλίγο να το κάνουν ντέρμπι στο τέλος, καθώς το τελικό σκορ ήταν 4-2. Στο 14’ ο Στουμποβίκος έκανε το 1-0 μετά από μπαλιά του Παρίση, που στο 57’ με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Στο 59’ ο Κούρτι έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Στουμποβίκο για να κάνει το 3-0, ενώ στο 61’ ο Στουμποβικος, πάλι από πάσα του Παρίση έκανε το 4-0. Στο 81’ ο Μητράκος της ΑΕ 2002 απέκρουσε στην εκτέλεση πέναλτι του Μάντζαρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δήμος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-1. Στο 87’ ο Μάντζαρης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μυρμιδόνες αγωνίστηκαν από το 60’ και μετά με 10 παίκτες, καθώς ο Τσέργας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ζήτησαν την αναβολή του, καθώς η ΑΕ 2002 μεσοβδόμαδα είχε αγώνα κυπέλλου με τη Δήμητρα στην οποία υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα, ο Αίας Σούρπης πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Αγία Παρασκευή με σκορ 2-0. Στο 23′, ο Χειλάς κέρδισε πέναλτι και ο Θ. Κατσαβριάς έκανε το 1-0, ενώ στο 26’ ο Αλέκος Αραπίτσας μετά από συνεργασία Βούλγαρη, Γ. Αραπίτσα και Θανάση Κατσαβριά έγινε αποδέκτης της μπάλας και με βολέ από τη γωνία μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0. Είχε προηγηθεί οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Θανάση Κατσαβριά στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Αίας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς στο 53′ αποβλήθηκε ο Αλέκος Αραπίτσας.

Δεν τα κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος στον Πτελεό, με τον Πρωτεσίλαο να επικρατεί 1-0. Στο 85′ ο Κόρκος ήταν αυτός που σκόραρε με κεφαλιά για τους γηπεδούχους.

Την ίδια στιγμή στη Β’ ΕΠΣΘ…

…Για τον Α’ Όμιλο, ο Μαγνησιακός πέρασε από την έδρα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, με 0-1, χάρτη στο τέρμα που σημείωσε στο 50’ ο Ίμπρα με ατομική προσπάθεια, Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο στην εκτέλεση του Μυλωνά ο τερματοφύλακας του Ιάσονα αντέδρασε σωστά και απέκρουσε.

Για τον ίδιο όμιλο, η ΕΛ Νηλέας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Νέους της Αγίας Άννας, καθώς επιβλήθηκε με 4-1, αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 28, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πετσιμέρη ο Αλεξογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 40’ ο Μπουρνάκης όμως με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1, ενώ με σουτ εντός περιοχής στο 58’ ο Ασλάνογλου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 63’ ο Μπικοράρος έκανε το 3-1, έχοντας δοκάρι ένα λεπτό νωρίτερα, ενώ στο 80’ ο Μούτος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου από την άλλη δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ερμή Βόλου, επικρατώντας με άνεση 4-0. ο Αμαρίλντο Σεφέρι στο 13 και στο 23′ πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 34′ έγινε το 3-0 με τον Ζουτκάι. Τέλος, στο 44′ ο Τζίκας διαμόρφωσε το 4-0 για την ομάδα του Στέφανου Γώγου.

Για τον Β’ Όμιλο…

…ο  Πανιώνιος Νέας Ιωνίας δεν δυσκολεύτηκε να λυγίσει τον Απόλλωνα Καναλίων με 4-1. Στο 28’ ο Καπάκης έκανε με σουτ το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 30’ Κιπτίου με πλασέ το 2-0. Ο Απόλλων μείωσε με τον Ζήση στο 45’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 64’ ο Καπάκης έκανε το 3-1 και στο 74’ ο Τσακίρης Ν. με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Την ίδια στιγμή Μικροθήβες και ΑΠΟΒ έμειναν στο 2-2. Οι Μικροθήβες άνοιξαν το σκορ στο 10′ ο Νιφόρος με σουτ από κοντά, για να ισοφαρίσει η ΑΠΟΒ στο 65΄με κεφαλιά του Τσόχα μετά από ασiστ του Χούμπλη. Οι Μικροθήβες προηγήθηκαν με 2-1 στο 80′ με τον Μαντάνη, για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 για την ΑΠΟΒ στο 89′ ο Σιαφαρίκας με μακρινό σουτ εκτός περιοχής.

Mε σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε και ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕ Διμηνίου και Άνω Λεχώνια.. Οι γηπεδούχοι έχασαν μάλιστα πέναλτι με τον Μασούρα στο 15′ της αναμέτρησης, ενώ τα Λεχώνια έκαναν το 0-1 στο 23′ με τον Μορφονιό. Στη συνέχεια, ο Κωστής ανέλαβε δράση και στο 60′ και στο 65′ σκόραρε για να κάνει το σκορ 2-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2, στο 75′ με τον Ξενάκη.

Συνολικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α’ ΕΠΣΘ

Αίας Σούρπης-Αγία Παρασκευή 2-0

Σαρακηνός-Σκιάθος 1-1

Αγχίαλος-Δάφνη 4-0

ΑΕ 2002-Μυρμιδόνες 4-2

Πρωτεσίλαος-Ρήγας Φεραίος 1-0

Β’ ΕΠΣΘ

Α’ ‘Ομιλος

Ιάσων ΑΜ-Μαγνησιακός 0-1

ΕΛ Νηλέας-Νέοι Αγίας Άννας 4-1

Κένταυρος ΝΠ-Ερμής Βόλου 4-0

ΑΕ Διμηνίου-Άνω Λεχώνια 2-2

Β’ Όμιλος

Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Απόλλων Καναλίων 4-1

Μικροθήβες-ΑΠΟΒ 2-2

Αχιλλέας Αχιλλείου-Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων 2-1

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.