Η επανεμφάνιση των Ν.Α. Νίκης, τα χρήματα από τον Λημνιό και η απόσυρση της αγωγής κατά ΝΠΣ

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης πριν τρία χρόνια είχαν τιμωρηθεί από την ΕΠΟ με αποκλεισμό από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, μετά την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά του ΝΠΣ Βόλος για παράνομη Γ.Σ. της Πύδνας Κίτρους, που αποφάσισε τη μεταφορά της στον Βόλο, και κατά της ΕΠΣΘ για παράνομη εγγραφή του νέου σωματείου στα μητρώα της.

Τώρα, το σωματείο, που αποτελούσε για χρόνια τη θυγατρική ομάδα της Νίκης, θα επανενεργοποιηθεί και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ τη σεζόν 2020-21, έχοντας αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια, μία κίνηση που οι παράγοντες του συλλόγου διαβεβαίωναν αρχικά για την επιτυχία της, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Βέβαια στην όλη υπόθεση υπάρχει και μία ακόμη σημαντική παράμετρος, που είναι η είσπραξη των τροφείων για τη μεταγραφή Λημνιού στον Ατρόμητο. Ο νυν διεθνής με την Εθνική Ελλάδος παίκτης του ΠΑΟΚ ανήκε στους Νέους Αθλητές Νίκης, οι οποίοι, για να πάρουν αυτό το σημαντικό ποσό, που υπολογίζεται γύρω στα 100.000 ευρώ, πρέπει να έχουν ενεργή τη σφραγίδα του σωματείου. Πάντως, να σημειώσουμε ότι γύρω απ’ αυτό το ζήτημα από την πλευρά της Νίκης εκφράζεται η αισιοδοξία με βάση κάποιες σημαντικές κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ότι τελικά τα τροφεία του Λημνιού επιτέλους θα πάνε σύντομα στα ταμεία των Νέων Αθλητών Νίκης και έπειτα θα χρησιμοποιηθούν για έργα υποδομής για την ακαδημία.

Ακόμη, αξίζει να τονιστεί ότι η Νίκη Βόλου είναι φανερό ότι ήθελε μετά από μία περίοδο που οι σχέσεις με την ΕΠΣΘ δεν ήταν και οι καλύτερες, να ρίξει τους τόνους και μάλιστα σ’ αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η συνάντηση που έγινε πριν λίγο καιρό και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεταξύ Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Περικλή Λασκαράκη, προέδρου της Τοπικής Ένωσης και ταμία της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.