Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. για τον Λώττα

Ο Λώττας με τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Κυριακόπουλο

Την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Αριστείδη Λώττα εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Λώττα Αριστείδη.

Με την απόκτηση ενός ακόμη ποιοτικού ποδοσφαιριστή συνέχισε η Διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τα κομμάτια του παζλ ένα-ένα συντίθενται.

O Αριστείδης Λώττας γεννήθηκε στα Γιαννιτσά στις 16/9/1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Αγωνίστηκε αρχικά στον Φωστήρα και στη συνέχεια έπαιξε σε Χαϊδάρι, Λοκομοτίβ Μέζντρα (Βουλγαρία), Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Καλλονή, Πανηλειακό, Κέρκυρα (Α’ Εθνική), Κόρινθο, Δωτιέα Αγιάς, Κισσαμικό (δύο χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία), Α.Ε. Καραϊσκάκης και πέρυσι στη Σπάρτη μέχρι τον Ιανουάριο (18 συμμετοχές) και στη συνέχεια στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Αριστείδης Λώττας, όπως φαίνεται και από το βιογραφικό του, είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών και ανταποκρίθηκε στις ενέργειες της Διοίκησης για την απόκτησή του, γιατί πείστηκε από όλα όσα είδε στον φετινό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και από τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στο νέο αθλητή μας υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ …”

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.