Η επιβεβαίωση της Marca για τον Μιράντα στη Νίκη

Το νέο δημοσίευμα της ισπανικής Μarca για το μέλλον του Χοσέτε Μιράντα έρχεται απλά να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του «Magnesiasports» προ μιας εβδομάδας περίπου, και συγκεκριμένα αυτό της 21ης Ιουλίου, αναφέροντας τότε ότι η Νίκη επιμένει για τον παίκτη και η ανακοίνωσή του μαζί με αυτή του Όσκαρ Σιαφά δεν θα πρέπει να φανεί παράξενη σε κανέναν.

« Με ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, ο Μιράντα αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα όπου γνωρίζει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει να προοδεύει , να έχει λεπτά (σ.σ. συμμετοχής) και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο σε μια διοργάνωση που ήδη γνωρίζει» αναφέρεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας.

«Οι μέρες μάλιστα για την περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα είναι κρίσιμες για τους «κυανόλευκους» και αν υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς τους για τον παίκτη δεν θα πρέπει να φανεί σε κανέναν παράξενο… Όπως παράξενο δεν θα πρέπει να φανεί και το αν θα υπάρξει ανακοίνωση για τον Όσκαρ Σιαφά» ανέφερε το δημοσίευμα του «Magnesiasports» στις 21 Ιουλίου, μετά τη δημοσίευση της είδησης για συμφωνία της Νίκης με τον Κύπριο Δημητρίου.

Το δημοσίευμα για Μιράντα και Σιαφά ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.