Η ΕΣΚΑΘ προειδοποιεί: «Θα μηδενίζονται τα σωματεία αν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα»

Η ΕΣΚΑΘ ξεσπά και με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά της ότι αν υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα αποχωρούν οι διαιτητές και θα μηδενίζονται οι σύλλογοι, ακόμη και οι δύο σε κάθε παιχνίδι!

Θέλοντας προφανώς να προλάβει τα χειρότερα, η ΕΣΚΑΘ στη συγκεκριμένη περίπτωση πράττει το αυτονόητο, οπότε έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί την παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, σε μία περίοδο που ο κορωνοϊός παρουσιάζει και πάλι έξαρση. Αυτονόητη μοιάζει και η προειδοποίηση ότι οι διαιτητές θα αποχωρούν αν παραβιάζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης έχει ως εξής: «Το ΔΣ της ΕΣΚΑΘ ανακοινώνει και προειδοποιεί τα διαγωνιζόμενα σωματεία ότι κατά την διεξαγωγή των αγώνων όλων των κατηγοριών και των τμημάτων υποδομής πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά και απαρέγκλιτα οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια.

Ιδιαίτερη σύσταση γίνεται για την απαγόρευση εισόδου φιλάθλων. Σε αντίθετη περίπτωση οι διαιτητές έχουν εντολή να αποχωρούν με συνέπεια τον μηδενισμό του γηπεδούχου σωματείου ή και των δύο σωματείων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.