«Η ΕΣΚΑΘ ξέχασε να ορίσει διαιτητές σε αγώνα Κυπέλλου»!

Κλειστό το γήπεδο Πορταριάς, αφού κανείς δεν ενημερώθηκε για τον αγώνα Ελευθεριακός-ΑΕΒΔ...
Για τον αγώνα Ελευθεριακός-ΑΕΒΔ

Για χθες 30 Σεπτεμβρίου είχε οριστεί το τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου, ανάμεσα σε Ελευθεριακό και ΑΕΒΔ, ωστόσο τα μέλη των δύο ομάδων υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο και εν προκειμένω χωρίς την ΕΣΚΑΘ, αφού το παιχνίδι ορίστηκε μόνο ημερολογιακά, όταν είχε βγει το πρόγραμμα, και χωρίς διαιτητές, όπως αναφέρεται από την πλευρά των συλλόγων!

Οι αποστολές των δύο ομάδων λοιπόν πήγαν στο γήπεδο της Πορταριάς, καθώς εκεί θα γινόταν ο αγώνας με ώρα έναρξης τις 17:00, αλλά βρήκαν τα πάντα κλειστά, καθώς ούτε οι υπεύθυνοι του χώρου είχαν ενημέρωση για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχει σοβαρή αβλεψία, οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων άρχισαν τα τηλέφωνα, για να ενημερωθούν τελικά ότι διαιτητές για το παιχνίδι δεν είχαν οριστεί!

Οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν εκεί, αλλά οι διαιτητές όχι!

Βαθμολογικά το παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία για τα δύο σύνολα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα επίσημο παιχνίδι, για το οποίο οι υπεύθυνοι της Ένωσης θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει για τη χρήση του κλειστού αλλά και να ορίσουν διαιτητές και κριτές, και τίποτε από τα δύο δεν έγινε. Φυσικά οι ομάδες αποχώρησαν μετά από αρκετή ώρα, καυτηριάζοντας παράλληλα το όλο θέμα και την αβλεψία.

«Με άδοξο τρόπο τελείωσαν και οι φετινές μας υποχρεώσεις στο κύπελλο μπάσκετ. Η Ένωση ξέχασε(!) να ορίσει διαιτητές για τον αγώνα με την ΑΕΒΔ… Οι 2 ομάδες βρήκαν το γήπεδο κλειδωμένο, αφού ούτε ο φύλακας είχε ενημερωθεί. Porca miseria!» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media o Ελευθεριακός.

Από την άλλη, η ΑΕΒΔ σημειώνει επίσης σε ανάρτηση στα social media: «Να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Ελευθεριακού για την ανθοδέσμη στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Λέντζο… Κρίμα που δεν μας δόθηκε και η ευκαιρία να τιμήσουμε όλοι την μνήμη του και με έναν αγώνα…».

Το ερώτημα βέβαια παραμένει: Θα γίνει τελικά το παιχνίδι; Θα οριστεί; Αν ναι, πότε; Μπορεί να βρεθεί διαθέσιμο γήπεδο και ώρα και πότε; Πάντως, πρόκειται για μία σοβαρή αβλεψία, την οποία η Ένωση καλείται να διορθώσει άμεσα, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε πανελλαδικό τουλάχιστον επίπεδο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.