Οι αιτίες της αποτυχίας και το αύριο της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου του Ιμεράι

Περίπου δύο εβδομάδες μετά το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν που βρήκε τη Νίκη να αποτυγχάνει, σε σχέση με τους στόχους που έθεσε, ο ισχυρός άνδρας του τμήματος ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, Νίκος Ιμεράι, έχει αποφασίσει να παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Το περιεχόμενο αυτής θα είναι άκρως ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας, καθώς θα στηριχθεί σε δύο σημαντικούς άξονες. Ο πρώτος θα έχει να κάνει με την αγωνιστική χρονιά που έφυγε. Συγκεκριμένα, ο κ. Ιμεράι θα αναφέρει δημοσίως τους παράγοντες που, σύμφωνα με την κρίση του, δεν επέτρεψαν στη Νίκη να εξασφαλίσει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο δεύτερος άξονας θα αφορά την επόμενη μέρα, το “αύριο” της ποδοσφαιρικής Νίκης, ύστερα από το φετινό “στραπάτσο” που, κατά μεγάλη πιθανότητα, θα φέρει ακόμα μία χρονιά τους κυανόλευκους σε ένα περιφερειακό, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η ημερομηνία κι ο χώρος της εκδήλωσης παραμένουν ακόμα στοιχεία άγνωστα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας, όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου η Νίκη. Όσον αφορά τον τόπο, υπάρχουν σκέψεις για την αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού, αλλά τίποτα δε θεωρείται ακόμα δεδομένο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην αποκλείουν το “κλείσιμο” ενός άλλου χώρου. Σίγουρα, θα υπάρξουν νεώτερα, μέσω κάποιας ανακοίνωσης της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης.

Το δεδομένο είναι πως, εκτός από τον κόσμο, αυτοί που θα “κρέμονται από τα χείλη” του Νίκου Ιμεράι, στη συνέντευξη που θα παραθέσει, θα είναι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, με το οποίο η ομάδα έκλεισε τη σεζόν που πέρασε. Η διοίκηση, μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τους παραπάνω, κανένας τους δεν έχει αποδεσμευτεί οριστικά και, λογικά, οι διαβουλεύσεις μαζί τους θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.