Η Γ’ Εθνική αναζητεί τα βήματά της

Ενώ το μεταγραφικό ενδιαφέρον έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του

Περιμένοντας την επιτροπή των ειδικών, αφού οι λοιμωξιολόγοι έχουν την ευθύνη της τελικής εισήγησης, και την Πολιτεία που παίρνει τις αποφάσεις, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, ελπίζουν ότι θα νέα θα είναι θετικά και ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουν στα γήπεδα, τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες, αφού πρόλαβαν να δώσουν μόλις τρεις αγωνιστικές, και αυτές σε πολλές περιπτώσεις λειψές.

Έτσι, όλες οι ομάδες (όσες τουλάχιστον είναι σε θέση να συνεχίσουν καθώς αναμένονται και αποχωρήσεις…) θέλουν να είναι έτοιμες για την επιστροφή στη δράση και καταστρώνουν αναλόγως τα πλάνα τους. Αυτά τα σχέδια που γίνονται δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν και μεταγραφική χροιά, αφού αναλόγως των δεδομένων υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση. Άλλωστε, χρόνος υπάρχει, επαφές έχουν γίνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, και το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί επισήμως ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά, έστω και με αγώνες εντός καλοκαιριού.

Ο Διαγόρας νιώθει καλά…

Φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου, ο Διαγόρας Στεφανοβικείοιυ θα κληθεί να μπει στο μεταγραφικό παζάρι, αναλόγως των συνθηκών και των… διωκτών του.

Το ξεκίνημα που έκανε το σύνολο του Στέλιου Αρσένου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό, και η δομή της ομάδας κρίνεται έως τώρα πετυχημένη. Εχθρός του καλού βέβαια είναι το καλύτερο και εφόσον υπάρξει η κατάλληλη μεταγραφική ευκαιρία ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Πρασσάς δεν θα διστάσει σε συνεργασία με τον προπονητή να κάνει αυτό που πρέπει. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συζήτηση για κάποιον παίκτη ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, όμως είναι δεδομένο ότι αν οι αντίπαλες ομάδες κινηθούν υπέρμετρα στο μεταγραφικό πεδίο, τότε και ο Διαγόρας Στεφανοβικείου θα δει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Πρώτα ο προπονητής για τον Θησέα Αγριάς

Ο Λευτέρης Καλογήρου αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Θησέα Αγριάς και το ερώτημα του ποιος θα τον αντικαταστήσει παραμένει στο προσκήνιο. Ο Λευτέρης Φούτρης ήταν αυτό που τον αντικατέστησε προσωρινά στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα ανακοινωθεί νέος προπονητής, ή αν ο ίδιος θ’ αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα, σε ένα υπόλοιπο πρωταθλήματος που είναι μεγάλο.

Προηγείται λοιπόν ο προπονητής για τον Θησέα Αγριάς, και αν είναι να γίνου μεταγραφές θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για τη συγκεκριμένη θέση. Εκτός και αν δεν αλλάξει τίποτα, αφού η διοίκηση του Θησέα δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση μέχρι τώρα, βασιζόμενη και στην αγωνιστική νηνεμία.

Στόπερ και επιτελικός μέσος για τη Δήμητρα

Μπορεί να είναι «νεοφώτιστη» στην κατηγορία, ωστόσο η Δήμητρα Ευξεινούπολης έχει βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα δεδομένα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, οδηγούν τόσο τη διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο να δουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές και ήδη έχουν αποκρυσταλλωθεί οι μεταγραφικοί στόχοι.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης κινείται για δύο περιπτώσεις παικτών, ενός Έλληνα στόπερ αλλά και ενός αλλοδαπού επιτελικού μέσου, και οι εξελίξεις θα έρθουν στο προσκήνιο από τη στιγμή που θα προκύψει επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην κατηγορία. Βέβαια, εάν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, διοίκηση και προπονητής (Μιχάλης Ανδρωνάς) θα κινηθούν πιθανότατα και για την απόκτηση 1-2 παικτών από το τοπικό πρωτάθλημα που μπορούν να σταθούν στην κατηγορία.

ΓΣ Αλμυρού με τάσεις… Σούρπης

Ο Αίας Σούρπης φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΘ, την ώρα που ο ΓΣ Αλμυρού δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στη Γ’ Εθνική, αν και έδωσε μόλις δύο παιχνίδια σε τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο εκτός από τη γεωγραφική περιοχή οι δύο ομάδες συνδέονται και με το ενδιαφέρον που έχει δείξει εσχάτως η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού για παίκτες του Αίαντα Σούρπης…

Μάλιστα αυτό το ενδιαφέρον φαίνεται ότι έχει να κάνει με κάμποσους παίκτες του Αίαντα Σούρπης και όχι απλά με έναν ή δύο. Οπότε, αναλόγως και των εξελίξεων στα τοπικά πρωταθλήματα, ο ΓΣ Αλμυρού μπορεί να κινηθεί για αρκετούς ποδοσφαιριστές του Αίαντα με εμπειρία που μπορούν να διορθώσουν αρκετά πράγματα στην ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.