Η Ιβάνα Ζντράβκοβιτς στον Βόλος 2004!

Σπουδαία μεταγραφή για το σωματείο ποδοσφαίρου Γυναικών

Σε μια όντως πολύ μεγάλη μεταγραφή όπως τη χαρακτηρίζει και ο ίδιος ο σύλλογος προχώρησε ο Βόλος 2004, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την Ιβάνα Ζντράβκοβιτς, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόσο με την εμπειρία όσο και με την ποδοσφαιρική της ποιότητα.

«Η Ζντράβκοβιτς είναι μια παίκτρια με μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα που κοσμεί τα Ελληνικά γήπεδα τα τελευταία 12 χρόνια» αναφέρει η διοίκηση του Βόλος 2004, με την παίκτρια να έχει έρθει στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό των Ελπίδων Καρδίτσας,  προερχόμενη από την τότε πρωταθλήτρια Σερβίας ŽFK Mašinac PZP.

Στην ομάδα της Καρδίτσας αγωνίστηκε για 7 χρόνια μέχρι το 2016, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη της, σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες – και δευτεραθλήτρια – της Ελλάδας.

Το 2016 εντάχθηκε στην ΑΕΛ, ενισχύοντας την ομάδα της γειτονικής πόλης στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στην Α΄ Εθνική, συντελώντας σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιστική της ́άνοδο. Μετά από 3 χρόνια, πήρε μετεγγραφή το 2019 στον ΑΟ Τρίκαλα 2011, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

«Από σήμερα η Ίβανα αποτελεί επίσημα μέλος της ομάδας μας! Καλωσορίζουμε την Ιβάνα Ζντράβκοβιτς στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα» αναφέρει η διοίκηση του Βόλος 2004.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.