Η κλεψύδρα αδειάζει για τον Ρήγα Φεραίο

Ενώ αναμένεται ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου

Άγονες αποδείχθηκαν όλες οι γενικές συνελεύσεις όπως και οι όποιες προσπάθειες ακολούθησαν προκειμένου να προκύψει νέα διοίκηση στον ιστορικό Ρήγα Φεραίο, και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι, πέρα από τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Γιάτσιος επιμένει ότι η θητεία του έλαβε τέλος, με τον σύλλογο να πρέπει να περάσει σε νέα χέρια, όντας σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε αρκετά σημεία από τότε που αυτός τον παρέλαβε.

Την ίδια στιγμή πάντως οι παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν στο… διηνεκές. Ούτε φυσικά μένουν άπραγες οι υπόλοιπες ομάδες. Πχ ο Ρόκας ήδη εντάχθηκε στην Αγία Άννα, ο Γάρος που ήταν και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας δέχεται… στενό μαρκάρισμα από τουλάχιστον τέσσερις συλλόγους της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες.

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της Μαγνησίας, και μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΘ. Στη χειρότερη περίπτωση η ομάδα μπορεί να βρεθεί και στη Γ’ τοπική κατηγορία, και στη χείριστη ν’ αναστείλει τη λειτουργία της!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.