Η κολύμβηση της Νίκης Β. “ταράζει” τα νερά με τον ομοσπονδιακό Νίκο Γέμελο

Τεχνικός σύμβουλος του κολυμβητικού τμήματος της Νίκης Βόλου αναλαμβάνει ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Νίκος Γέμελος, μία ξεχωριστή συνεργασία που εγγυάται πως ο βολιώτικος σύλλογος περνά σε μία νέα εποχή. Η ανακοίνωση:

“Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα.

Στο βιογραφικό του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, τη στιγμή που έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Νίκος Γέμελος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου μας, σηματοδοτώντας την ανασυγκρότηση όλων των δομών, προσφέροντας εκείνα τα στοιχεία σε προπονητικό κι αγωνιστικό σχεδιασμό της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας, μέσα από την υλοποίησή τους από τον προπονητή που θα ηγηθεί του προπονητικού team κι επικουρικά με τη συνδρομή των προπονητών του τμήματος για τη μετάβαση σ’ ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης, σε μια νέα εποχή που ξεκινάει για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου.

Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής θα αναλάβει ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος, προπονητής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα κολύμβηση και πρωταθλητής κολύμβησης με ένα εξαιρετικό βιογραφικό.

Στο αγωνιστικό team προπονητών θα συνδράμουν και δύο προπονητές βοηθοί για καλύτερη εξυπηρέτηση των προπονητικών αναγκών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής. Ο Νίκος Γιαννόπουλος θα είναι υπεύθυνος και για το κομμάτι της εκγύμνασης των παιδιών της αγωνιστικής-προαγωνιστικής.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Γέμελο για την αποδοχή της πρότασης και την τιμή που μας κάνει να προσφέρει τις υπηρεσίες οργάνωσης και καθοδήγησης του τμήματος κολύμβησης.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στους προπονητές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου κ. Μέμο Στάθη, κ. Βλιώρα Αχιλλέα και κ. Αδαμόπουλο Δημήτριο για την προσφορά τους και να τους ευχηθούμε υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.