Η μάσκα του Μπέου και το ποδηλατικό t-shirt Αγοραστού

Πέρα από τα όσα άκρως ενδιαφέροντα ακούστηκαν και ειπώθηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης Αυγενάκη στον Βόλο, τα στιγμιότυπα που καταγράφονται είχαν την δική τους σημασία και σημειολογία…

Αρχικά, ο βουλευτής Μαγνησίας, Αθανάσιος Λιούπης προσπάθησε να πείσει τον υφυπουργό Αθλητισμού να επισκεφθεί και την περιοχή του «Παντελής Μαγουλάς» με το έργο εκεί να προχωρά σύμφωνα και με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Ωστόσο το πιεσμένο πρόγραμμα του κου Αυγενάκη δεν επέτρεψε την προσθήκη κι αυτής της επίσκεψης, και μετά το Πανθεσσαλικό βρέθηκε στο ΕΑΚ Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να καλεί τους συνεργάτες του να ενημερώσουν σχετικά τους υπαλλήλους προκειμένου ν’ ανοίξουν οι εγκαταστάσεις, που είναι κλειστές από την ημέρα της καραντίνας για το κοινό.

Πάντως, ο Δήμαρχος Βόλου ήταν ο μόνος που δεν φορούσε μάσκα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, με τον ίδιο να τονίζει από την άλλη ότι έχει περάσει την ίωση του covid 19. Aρκεί να ανέπτυξε αντισώματα, κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει…

Από την άλλη, το t-shirt του Κώστα Αγοραστού είχε τον δικό του συμβολισμό, καθώς έφερε λογότυπο που παραπέμπει στην… ποδηλασία. Το ποδηλατοδρόμιο τον απασχολεί αρκετά άλλωστε!

Απόρησε ο Αχιλλέας Μπέος βέβαια και για την παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ στο Πανθεσσαλικό, αλλά προφανώς ήξερε ότι εκεί βρέθηκαν για να καλύψουν την επίσκεψη Αυγενάκη. Μία επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά είχε ακυρωθεί τελευταία στιγμή, στη σκιά των αποκαλύψεων Μπεκατώρου και των σκανδάλων για κακοποίηση σε βάρος μελών της αθλητικής οικογένειας. Κάπως έτσι προέκυψε άλλωστε το #metoo.

Bέβαια, αν και ο Λευτέρης Αυγενάκης απέφυγε να απαντήσει για το αν στο θέμα της αναδιάρθρωσης μπορεί να να έχει ρόλο και η Super League, ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να επέμβει και να τονίσει ότι η Super League αποφασίζει για τον εαυτό της.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη Αυγενάκη σε Πανθεσσαλικό και ΕΑΚ Βόλου:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.