Η οικογένεια Αντετοκούνμπο προτιμά τα αναψυκτικά ΕΨΑ!

Δίπλα στα τρόπαια του ΝΒΑ η λεμονάδα της γνωστής εταιρείας!

Ζει τις στιγμές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του, αφού ο ίδιος και ο αδερφός του Θανάσης κατέκτησαν το πρωτάθλημα του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, με χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο ίδιος όμως δύο φωτογραφίες ανέβασε στα social media, μία με τα τρόπαια στον πάγκο της κουζίνας του σπιτιού του και μία, βάζοντάς τα για ύπνο! Ωστόσο μαζί με τα τρόπαια του πρωταθλητή, στον πάγκο δίπλα βρίσκεται και ένα μπουκάλι αναψυκτικού της ΕΨΑ!

Πρόκειται για μπουκάλι λεμονάδας της γνωστής εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών που εδρεύει στην Αγριά Βόλου, που… ποζάρει δίπλα στα κύπελλα του καλύτερου και πιο θεαματικού πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου. Στη φωτογραφία εμφανίζεται και ο αδερφός των Γιάννη και Θανάση, Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη να καθρεπτίζεται στο χρυσό των δύο τροπαίων!

Βέβαια, η παρουσία της ΕΨΑ δίπλα από τα τρόπαια του ΝΒΑ δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας, Πένυ Τσαούτου, που αναδημοσίευσε φυσικά το story του Γιάννη Αντετοκούνμπο, βάζοντας και την ετικέτα «το τρίτο τρόπαιο»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.