Η παρατημένη Κ19 της Νίκης έχασε 4-0 από την ΑΕΛ

ΛΕΖ: Η ενδεκάδα της Νίκης με την ΑΕΛ
Εκτός έδρας ήττα για τους κυανόλευκους που δεν έχουν βαθμό

Τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς για την Κ19 της Νίκης, η οποία για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 έχασε φυσιολογικά με 4-0 στο Μακρυχώρι Λάρισας από την ΑΕΛ μετά από το 0-3 από τον Αιολικό, το 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και το 1-8 από τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή της Κ19 της Νίκης, που είναι μία παρατημένη ομάδα, αποτελούνταν από 13 παίκτες, λόγω τριών αποχωρήσεων και τεσσάρων απουσιών.

Κανείς παράγοντας της Νίκης δεν συνόδευσε την αποστολή κι έτσι αναγκαστικά τον ρόλο του γενικού αρχηγού και του αρχηγού αποστολής ανέλαβαν δύο γονείς παικτών. Ουσιαστικά ο προπονητής Δημήτρης Μπράτσος (σ.σ. πρόσφατα τραυματίστηκε στο γόνατο εκτός γηπέδου και ενίοτε κινείται με τη βοήθεια πατερίτσας) είναι μόνος του, χωρίς να υπάρχει κάποιος παράγοντας δίπλα του, ενώ δεν υπάρχει κι άλλο άτομο στο προπονητικό τιμ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τρεις από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σήμερα φορούσαν δικές τους φόρμες κι όχι φόρμες της Νίκης!

Κατά τα λοιπά, η Κ19 δέχθηκε δυο γκολ στο πρώτο μέρος (32’, 40’) και δύο γκολ στο δεύτερο (78’, 85’) και έφυγε με το βαρύ 4-0 από τη Λάρισα.

Μετά το ματς ο προπονητής της πρώτης ομάδας της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, που είδε το ματς, χαιρέτησε στ’ αποδυτήρια τους παίκτες της Νίκης και τον προπονητή της και μίλησε στους πιτσιρικάδες.

ΝΙΚΗ Κ19: Διακόσιας, Σπανόπουλος, Πέτσης, Γκάγκας (70′ λ. τρ. Σχοινάς), Σίλελης, Μάρκου, Τουλγαρίδης, Ζαχαριουδάκης, Αγκόλι, Γιωτόπουλος, Μπέκα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.