Η πιθανή υπεραξία της 2ης θέσης (και) για τη Νίκη Βόλου

Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο

Έναν καλύτερο αγωνιστικά β’ γύρο θέλει η Νίκη Βόλου που- αφού δεν κέρδισε τα δυο τελευταία παιχνίδια- «χάλασε» το σερί της και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League 2.

Η Νίκη Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα, που είχε και 40 μέρες διακοπή, ολοκλήρωσε τον α΄ γύρο με 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, διατηρώντας το αήττητο της έδρας, δεν είχε καλό ξεκίνημα, αλλά κατάφερε στη συνέχεια να καταγράψει αήττητη πορεία για 7 αγώνες μέχρι την διακοπή.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2  στις 13 Μαρτίου η Νίκη Βόλου έχασε στις Σέρρες 2-0 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (με τον κακό διαιτητή Καραντώνη να παίζει τον ρόλο του στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος), ενώ το περασμένο Σάββατο έμεινε στο 0-0 στην Νεάπολη με τον Παναθηναϊκό Β’ και στο -13 από την κορυφή, αλλά απέχοντας 4 βαθμούς από τη 2η θέση. Για τη συγκεκριμένη θέση έχουν ειπωθεί πολλά τελευταία, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να έχει… υπεραξία, κάνοντας λόγο για νομική αδυναμία και εμπόδια απέναντι στον Πανσερραϊκό για άνοδό του…

Στο ξεκίνημα του β΄ γύρου την Κυριακή στις 14:45 με τον Μακεδονικό στο Πανθεσσαλικό από εκεί και πέρα θα λείψουν οι Μιράντα και Σιαφά που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, ενώ υπάρχει η επιστροφή από τιμωρία του Παναγιωτίδη. Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι ο Τζιώρας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, ενώ εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται ο Μπρούνο Μορέιρα, που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου σε επίσημο παιχνίδι, αφού δεν έπεισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Βέβαια, το παιχνίδι με τον Μακεδονικό έχει και άλλη σημασία για τη Νίκη Βόλου, καθώς δεν ξεχνά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2-0), με διαιτητικά σφυρίγματα που προκαλούσαν εξόφθαλμα και που έφεραν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας των «κυανόλευκων», την πρώτη μετά από τρία χρόνια!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.