Η πλέον κρίσιμη αναμέτρηση την Κυριακή για τη Νίκη

Η ήττα του Ασπρόπυργου από τον Αστέρα Βλαχιώτη και μάλιστα εντός έδρας με το ευρύ 0-4 ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο το τοπίο σε ό,τι αφορά τη Νίκη και τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην κατηγορία της Football League, μειώνοντας στο ελάχιστο τις μαθηματικές ελπίδες του ερχόμενου αντιπάλου των «κυανόλευκων» για παραμονή στην κατηγορία της Football League.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν την Κυριακή οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ασπρόπυργο, τότε θα πετάξουν εκτός μάχης για την παραμονή τον ερχόμενο αντίπαλό τους. Αν συγχρόνως ο Αστέρας Βλαχιώτη γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω, τότε η Νίκη θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και οι δύο συνδιεκδικητές θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία και θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Η Νίκη αυτήν τη στιγμή έχει 17 βαθμούς, ο Αστέρας Βλαχιώτη 10 και ο Ασπρόπυργος 8, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Bέβαια, όλα τα παραπάνω είναι σενάρια και η Νίκη δεν έχει παρά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή 13 Ιουνίου στο γήπεδο της Νεάπολης και να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο το τοπίο. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και χθες, θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά, με την περιβόητη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι προ των πυλών. Βέβαια, ο χρόνος αυτός μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα και για την απαραίτητη αυτοκριτική, ώστε να εντοπιστούν τα αίτια της φετινής αποτυχίας που μπορεί να μην κοστίσει αγωνιστικά αλλά σίγουρα δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις, παρά την αρχική αισιοδοξία που υπήρχε για κατάκτηση ακόμη και της κορυφής στον Νότιο Όμιλο της Football League.

Συνέχεια στην προετοιμασία

Όσον αφορά τις προπονήσεις, η σημερινή (9/6) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγριάς και όλοι οι παίκτες δείχνουν να είναι στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει για τον Μανώλη Αλιατίδη που ήταν αρχικά στην 24άδα για το παιχνίδι με την Καλαμάτα, αλλά τελικά δεν βρέθηκε στον πάγκο, αντιμετωπίζοντας έναν μικροτραυματισμό. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα αντιμετωπίσει επιπλέον πρόβλημα, οπότε θα είναι κι αυτός έτοιμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να προσφέρει τις υπηρεσίες του εφόσον του ζητηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.