Η σκέψη του Θησέα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Για την 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής 

Να αφήσει πίσω του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή την τελευταία αγωνιστική, θέλει ο Θησέας Αγριάς, με τον Κώστα Σταματίου πλέον να έχει αναλάβει τα ηνία και να έχει καθοδηγήσει με επιτυχία μέχρι στιγμής την ομάδα στα επίσημα παιχνίδια που έδωσε για το κύπελλο Ελλάδας.

Αρχή λοιπόν την Κυριακή 24/10 για  τον Θησέα Αγριάς, και μάλιστα εντός έδρας, καθώς υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, εκ Πιερίας ορμώμενο, θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα και το καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

O αντίπαλος είναι τόσο γνωστός όσο και άγνωστος… Ο Θησέας Αγριάς «πληρώνει» κι αυτός την τοποθέτησή του τα προηγούμενα χρόνια σε όμιλο που δεν είχε ομάδες της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνει κατασκοπεία από την… αρχή. Προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι ο Απόστολος Στύλος, που στα τέλη του καλοκαιριού, αντικαθιστώντας τον Μπάμπη Παρασίδη που είχε αναλάβει αρχικά την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. H oμάδα του Νομού Πιερίας, προέρχεται από εκεί και πέρα από φιλική νίκη εκτός έδρας επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 1-3, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε ήδη από την πρώτη φάση, καθώς είχε γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0 από τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κώστας Σταματίου περιμένει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση, θέλοντας να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις ανάλογες αυτών του κυπέλλου, όπου ο Θησέας έδειξε ότι διαθέτει σύνολο που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.