Οι συμμετοχές και τα γκολ των παικτών του πρωταθλητή Ολυμπιακού Βόλου

Ο Λώττας και ο Οικονομόπουλος, που έπαιξαν και στα 25 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, το οποίο οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν, ήταν οι δύο παίκτες που έκαναν το απόλυτο των συμμετοχών, αφού αγωνίστηκαν και στα 25 παιχνίδια (το ένα με την Αναγέννηση Καρδίτσας κερδήθηκε στα χαρτιά).

Αυτοί οι δύο μαζί με τον Σερτζίνιο, που έπαιξε σε 24 ματς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 τέρματα, ήταν οι τρεις «σωματοφύλακες» του Ολυμπιακού Βόλου στη φετινή πορεία πρωταθλητισμού, που κατέληξε στην άνοδο στη Football League. Συνολικά στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν 25 παίκτες, αφού ο Καναβός πήρε μέρος μόνο στο Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Ο Λώττας αγωνίστηκε 24 φορές ως βασικός από τις συνολικά 25 συμμετοχές του, όπως τονίστηκε, ενώ οκτώ ήταν 90λεπτες.

Ο Οικονομόπουλος στα 25 παιχνίδια του ήρθε μόνο στο ένα από τον πάγκο, αυτό της πρεμιέρας με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, ενώ στα υπόλοιπα 24, που ξεκίνησε στην ενδεκάδα, μόνο στα δύο έγινε αλλαγή.

Ο Σερτζίνιο με 24 ματς, εκ των οποίων τα δώδεκα 90λεπτα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του Ολυμπιακού Βόλου.

23 συμμετοχές κατέγραψαν οι Ναζίμ (τις 22 βασικός και με δεκατρία 90λεπτα), Φλίγκος (τα 11 παιχνίδια στην ενδεκάδα), Κόλα (στα 11 μπήκε ως αλλαγή) και Σκοπελίτης (τα επτά στις βασικές επιλογές του Περικλή Αμανατίδη).

Ακολουθεί με 22 αγώνες ο Μπουτζίκος, που στους 21 ήταν βασικός και αναντικατάστατος και μία λιγότερη συμμετοχή είχαν οι Γιακουμής (και οι 20 ήταν 90λεπτες) και Ζγκούρι (16 στην ενδεκάδα).

Ο Ρόκας έπαιξε 18 φορές, ερχόμενος έξι από τον πάγκο, και 16 ο Λεάντρο, που μέχρι να αφήσει τον Ολυμπιακό Β. στα … κρύα του λουτρού για ομάδα του εξωτερικού είχε καταγράψει δεκαέξι 90λεπτα, με το τελευταίο του ματς να είναι αυτό στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Και ο Καμπλιώνης είχε 16 παιχνίδια, αλλά στα τρία ήταν ενδεκαδάτος.

Σαχινίδης και Παπαϊωάννου είχαν 15 συμμετοχές, ο πρώτος έχοντας οκτώ ματς ως βασικός και ο δεύτερος οκτώ 90λεπτα.

Δέκα παιχνίδια για τους Παπουτσογιαννόπουλο (εννιά βασικός και έξι 90λεπτα) και Ριζογιάννη, που ήρθε στο δεύτερο μισό (όλα βασικός και στα δύο έγινε αλλαγή).

Σε οκτώ αναμετρήσεις αγωνίστηκαν οι Μάντζιος, Νικολακάκης και Ευθυμιάδης, με τους δύο πρώτους να έχουν μεγάλη συμβολή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ως βασικοί, ενώ ο τρίτος αποχώρησε τον Ιανουάριο για την Τρίγλια Χαλκιδικής.

Πέντε φορές αντικατέστησε τον Γιακουμή κάτω από τα γκολπόστ ο Παλιούρας, πέντε και οι συμμετοχές του Σάββα ως το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τη Νίκη, που τραυματίστηκε στους κοιλιακούς, , ενώ τέσσερις φορές ως αλλαγή έπαιξε ο Νόνης, μέχρι να φύγει για τον Θεσπρωτό. Τέλος, δύο φορές αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Πατσής και μία ο Μαργαρίτης.

Τα γκολ

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε 64-12 συντελεστή τερμάτων, με τα τρία υπέρ του τέρματα να είναι στα χαρτιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα 61 γκολ εντός γηπέδου πέτυχαν: 13 ο Σερτζίνιο, 8 ο Φλίγκος, 7 ο Μάντζιος, 7 ο Ζγκούρι, 6 ο Ναζίμ, 5 ο Λώττας, 4 ο Καμπλιώνης, 3 ο Μπουτζίκος, 3 ο Οικονομόπουλος, 2 ο Λεάντρο και από ένα οι Σαχινίδης, Ρόκας και Σκοπελίτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.