Η συνάντηση Αυγενάκη-Super League 2: «Eυκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί»

Τι αναφέρουν οι πρώτες διαρροές

Για περισσότερες από δύο ώρες και σε κλίμα συνεργασίας όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που αιτήθηκε η Super League 2 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη Λίγκα εκπροσώπησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά) και Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’).

Στη συζήτηση αναλύθηκαν σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι εκκρεμότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα κατηγορία, ενώ τονίζεται ότι διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ενδεδειγμένη η έως τώρα διαχείριση από την ποδοσφαιρική οικογένεια των προετοιμασιών διοργάνωσης της αναβαθμισμένης όπως χαρακτηρίζεται SL2. Παράλληλα αναφέρεται ότι αναζητήθηκαν συντονισμένα βήματα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το πρωτάθλημα σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, ώστε να εκκινήσει, πιθανότατα εννοώντας το τηλεοπτικό συμβόλαιο με βάση την κεντρική διαχείριση.

Στα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζεται ότι στη συνάντηση συμφωνήθηκε, μάλιστα, ότι η αναδιάρθρωση/συγχώνευση του περασμένου Ιουνίου, με τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας του ν. 4809/2021, είναι η «χρυσή ευκαιρία» για να αναβαθμιστεί το προϊόν, να προκύψει μια απολύτως αξιόπιστη επαγγελματική κατηγορία, αντάξιος προθάλαμος της Super League 1 και ότι οι ΠΑΕ της SL2 δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Sdna.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.