Η τραγική απώλεια του Μ. Σαββανάκη οδήγησε σε ακύρωση του φιλικού Ρήγας-Ολυμπιακός

Ο 28χρονος άνδρας είχε παίξει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Ρήγα Φεραίου

«Ο σημερινός προγραμματισμένος φιλικός αγώνας απέναντι στο Ολυμπιακό Βόλου ακυρώνεται», ανακοίνωσε ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος και δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς μετά το άγγελμα του θανάτου του 28χρονου Βελεστινιώτη Μιχάλη Σαββανάκη σε εργατικό δυστύχημα.

Η κοινωνία του Βελεστίνου βρίσκεται σε ισχυρό σοκ μετά την τραγική απώλεια του νεαρού άνδρα, ο οποίος μάλιστα σε μικρή ηλικία είχε παίξει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Ρήγα Φεραίου, ενώ ήταν γνωστός και αγαπητός σε όλους, ανάμεσά τους και αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου. Φυσικά, τέτοιες στιγμές μόνο το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς και το φιλικό Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός στον Αγιο Γεώργιο Φερών ακυρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την πλευρά του εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 28χρονου Μιχάλη Σαββανάκη, ο οποίος έχασε άδικα την ζωή του σήμερα το πρωί σε εργατικό δυστύχημα.

Ο Μιχάλης ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου, καθώς και στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Σε τέτοιες στιγμές, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα και το σημερινό φιλικό της ομάδας μας ακυρώνεται με τον Ρήγα ακυρώνεται.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.