Η βραδιά του Ολυμπιακού Βόλου (φωτορεπορτάζ)

«Ερυθρόλευκη» παρουσίαση και βραβεύσεις

Mέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση των νέων μελών και όχι μόνο του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στο πλαίσιο αυτής πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας τα μεταγραφικά αποκτήματα, βράβευσαν παράλληλα τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για τη συμβολή τους στην παραχώρηση και στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια παρέλαβαν τις τιμητικές τους διακρίσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 από την ματαιωθείσα εκδήλωση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Φίλιππος Σκοπελίτης (ποδόσφαιρο), Πετρίνα Κανελλοπούλου (καλαθοσφαίριση) Ραφαήλ Στύλλας (καλαθοσφαίριση), Ελευθερία Στάμου (κολύμβηση) και Σοφία Τρύπα (κολύμβηση). 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγχρόνως παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, καθώς και οι πρώτοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κάθε κατηγορίας, ενώ μέσω βίντεο έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και οι Γιάννης Νταόπουλος που πρόκειται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ρίτσι Κιτόκο. 

Δείτε φωτογραφίες από την αποψινή εκδήλωση: 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.