Είκοσι και συνεχίζει η Νίκη Βόλου

Συνολικά 20 άτομα αριθμεί το ρόστερ της Νίκης Βόλου αυτή τη στιγμή, καθώς πέντε νέοι παίκτες αποκτήθηκαν και 15 παρέμειναν, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις, όπως διαρρέεται. Οι κυανόλευκοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 25 Ιουλίου, ενώ τις πρώτες μέρες του Αυγούστου θ’ ανέβουν στα Χάνια για το βασικό στάδιο.

Στη θέση του τερματοφύλακα η Νίκη διατήρησε τα ίδια πρόσωπα, αφού παρέμειναν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, αλλά και ο 18χρονος Παύλος Τασιάς, ενώ ο Βαγγέλης Ράπτης , που ήταν ο τρίτος την περσινή σεζόν, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να φύγει εκτός Βόλου για σπουδές.

Για τη θέση του δεξιού μπακ όλοι περιμένουν να αποτελέσει μία νέα μεταγραφή ο Νίκος Παπαδήμας, που έδειξε στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι έχει επανέλθει πλήρως αγωνιστικά, ενώ  την ίδια θέση μπορούν να καλύψουν και ο Βασίλης Λάιος, αλλά και ο νεοαποκτηθείς από τα Σέλλανα Έρβιστ Μετούσι. Ο βασικός πέρσι δεξιός οπισθοφύλακας Μανώλης Γενιτσαρίδης αποτελεί παρελθόν.

Για τα αριστερά όλοι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, που θα επιστρέψει, μόλις πάρει το δελτίο του από τον Αστέρα Αμαλιάδας, για μία τρίτη θητεία στη Νίκη, ενώ με δεδομένο ότι δε συνεχίζει ο Κώστας Ζιώγας, ενδεχομένως να χρειαστεί ένα μπακ-απ, αν και ο Λάιος παίζει και στο αριστερό άκρο.

Για το κέντρο της άμυνας έμεινε ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ενώ ο Νίκος Ιμεράι να θέλει να φέρει στην ομάδα έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δίπλα στον υψηλόσωμο Κατερινιώτη και αναμένεται η απάντηση του Άγγελου Βέρτζου, που έχει και πρόταση από την Κέρκυρα, η οποία υποβιβάστηκε στη Football League.

Για άλλη ομάδα ψάχνει ο Κραγιόπουλος, ενώ ακόμη δεν υπάρχει κατάληξη στο θέμα Κοντοέ. Στη θέση του στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιάννης Βέργος, που ήταν απ’ αυτούς που ανανέωσαν, ενώ ο 19χρονος Νίκος Σφονδυλιάς λέγεται ότι θα φύγει λόγω σπουδών.

Για τον ρόλο του ανασταλτικού χαφ η Νίκη διαθέτει τον Νέτι Μέτσε, που από μικρή ηλικία φορά μόνο τα κυανόλευκα, τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο Κρίστοφερ Μακενγκό, ενώ αυτή είναι η κλασική θέση του Γιάννη Βέργου. Φυσικά υπάρχει και ο 18χρονος Γιάννης Κουτσούκης, που θα δουλέψει σκληρά, για να βελτιωθεί.

Ο επιτελικός μέσος είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης, το γκολ του οποίου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο 1-3 έριξε … το youtube, ενώ πολυτιμότατη ήταν γενικότερα η προσφορά του, συμβάλλοντας στη δημιουργία πέρσι ενός πολύ δυνατού άξονα.

Για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αποκτήθηκαν ο Κέρι Λόρι, που έρχεται φουριόζος από μία χρονιά με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που δε σταματούσε να σκοράρει, και ο Γιάννης Δωματάς, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί  επίσης ο «νέος» Φάμπιο Ταβάρες, που λόγω σωματικών προσόντων καλύπτει και τη θέση του φορ. Στο δεξί άκρο (αλλά και στην κορυφή της επίθεσης) παίζει και ο 19χρονος Σταύρος Βουρδάκης, που πήρε πολλές ευκαιρίες τη χρονιά που τελείωσε και έβγαλε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ακόμη δεν ανανέωσε ο Άγγελος Ματθαίου, που παίζει στις πτέρυγες. Επιπλέον λύσεις γι’ αυτό το πόστο είναι και ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, που ήταν απ’ αυτούς που παρέμειναν, αλλά και ο εκ των βενιαμίν Αλέξανδρος Σιώμος, για τον οποίον η τεχνική ηγεσία πιστεύει ότι μπορεί φέτος να εκπλήξει ευχάριστα.

Τέλος, κλασικοί φορ είναι οι Χρήστος Τζιώρας, η παραμονή του οποίου χαροποίησε τον κόσμο της Νίκης, που πιστεύει ότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας θα επανέλθει δριμύτερο μετά το δύσκολο χειρουργείο που έκανε, αλλά και ο Αλέκος Αναστασίου, που είναι μία αξιόπιστη λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.