Ηλιόπουλος για υποψηφιότητα Μπέου στη SL: «Το κάθε πράγμα στον καιρό του»

Χαρακτηρίζοντας στρατηγικό σημείο τον Βόλο για τη ναυτιλιακή εταιρεία του

«To κάθε πράγμα στον καιρό του» ήταν η απάντηση που έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης 20/06, σε ερώτηση για το αν θα στηρίξει τον Αχιλλέα Μπέο για την προεδρία της Super League.

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε για να παρουσιάσει τις σκέψεις του ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, και εκεί ρωτήθηκε σχετικά για τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και για τον Μάκη Γκαγκάτση που αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ειδικά για τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Βόλος αποτελεί στρατηγικό σημείο για τη ναυτιλιακή του εταιρεία (Sea Jets) ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε: «Τον κ. Μπέο τον γνώρισα από κοντά στις καταστροφές του Daniel στη Θεσσαλία όπου συνέδραμε με αρκετές βάρκες και την ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν τον κόσμο και επίσης με 1 εκατ. μπουκάλια στη Θεσσαλία, στον Βόλο και βοηθήσαμε σε ό,τι μας ζήτησε. Εμείς δραστηριοποιούμαστε ως Sea Jet στον Βόλο και είχαμε την ηθική υποχρέωση και στον Βόλο και στις Σποράδες, γιατί και στη Σκιάθο είχανε καταστροφές και εκεί συνδράμαμε και βοηθήσαμε και κάποια δημόσια έργα που κάναμε. Μην φανταστείτε εκατομμύρια, αλλά δεν έχει αυτό σημασία, ό,τι μας ζητήσανε το κάναμε.

Εκεί ήταν η γνωριμία, βοηθήσαμε και ο Βόλος είναι  ένα σημείο για εμάς στρατηγικό γιατί από εκεί φεύγουν δύο βαπόρια, αλλά δεν είναι μόνο το επαγγελματικό αλλά είναι και το ηθικό κομμάτι για τον κόσμο που υπέφερε. Το κάθε πράγμα στον καιρό του αν με ρωτάτε για τις υποψηφιότητες».

Όσο για τον κ. Γκαγκάτση, ο Κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε: «Θα πρέπει να βγει δημοσίως να πει τι θα κάνει, πώς θα το κάνει, πώς θα δεσμευτεί, ποιες ακριβώς θα είναι οι κινήσεις του για το fair play, πώς θα αξιοποιήσει το δικό του σχέδιο, αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ στην απόφασή μας το σπρώξιμο στον Αλμέιδα και τη συμπεριφορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κάθε πράγμα στον καιρό του και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε την κατάλληλη στιγμή».

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτήθηκε πάντως ξανά στη συνέχεια για τον κο Μπέο, για να απαντήσει: «Σας είπα πώς τον γνώρισα και το κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην περιμένετε να σας πω σε δέκα μέρες 1,2,3 πράγματα. Σας μίλησα ευθέως και δεν σας μίλησα με υποκρυπτόμενο λόγο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.