Ηλιόπουλος στο «Magnesiasports»: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος…»

Αποχωρεί από τον ΓΣ Αλμυρού ο έμπειρος επιθετικός

H πρώτη αποχώρηση από το δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού είναι δεδομένη, καθώς ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Ηλιόπουλος μιλώντας στο «Magnesiasports» έκανε γνωστό ότι αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάνοντας γνωστή την αποχώρησή του από τον ΓΣ Αλμυρού ο Δημήτρης Ηλιόπουλος τόνισε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα και δεν έχω κανένα παράπονο. Πέρασα πολύ καλά στον Αλμυρό  και ήταν από τις πιο έντονες και πιο όμορφες ποδοσφαιρικές μου σεζόν. Ωστόσο όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος… Από την πλευρά μου θέλω να συνεχίσω να πρωταγωνιστώ σε όποια ομάδα βρίσκομαι και παραμένω έτοιμος για κάτι τέτοιο όπως και για μία νέα πρόκληση. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα και τους ανθρώπους του ΓΣ Αλμυρού και να υπάρξει συνέχεια στην όλη προσπάθεια. Πάντα θα παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να φέρει το μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλιόπουλος πέτυχε τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, ενώ είχε ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο ως παίκτης της Θύελλας Καμαρίου (5ος όμιλος Γ’ Εθνικής), έχοντας σκοράρει άλλες πέντε φορές.

Όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στο «Μagnesiasports» ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης του ΓΣ Αλμυρού, Ζήσης Ντελόπουλος, η ενασχόλησή του με την ομάδα μπορεί να μην συνεχιστεί, ειδικά αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να έρθουν και άλλες αποχωρήσεις στο προσκήνιο από το δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.