Ιμεράι: «Αδερφός ο Βασίλης»

Βενέτης: «Πώς είναι δυνατόν να του κάνω πόλεμο;»

Στα όσα ακούστηκαν περί υπονόμευσής του από τον Βασίλη Βενέτη απάντησε διά μέσου του Blue Heart Fm 105.1 ο Νίκος Ιμεράι, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

απομαγνητοφώνηση: Magnesiasports

«Αυτά είναι σαχλαμάρες. Ο … Μπίλης είναι αδερφός. Είμαστε μαζί. Αυτές οι κουβέντες είναι, για να  ‘χουν να ασχολούνται. Ανάμεσά μας έχουμε και ανθρώπους, που θέλουν να έχουμε γκρίνια στην ομάδα. Μεταξύ μας στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου είμαστε όλοι ενωμένοι κι όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας, ο καθένας στο πόστο του. Κι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι. Και ο φίλαθλος κόσμος να κάνει τη δουλειά του. Όσοι τα λένε αυτά δεν τους συμφέρουν η ηρεμία και οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Με τον … Μπίλη είμαστε αδέρφια. Είμαστε συνέχεια μαζί. Μαζί με τον Βασίλη κάνουμε τα σχέδια για την ομάδα και συζητάμε». Ακόμη ρωτήθηκε:

Για το φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο:

«Η ομάδα έχει δυνατότητες. Καιρός ήταν να δείξει λίγο τη δύναμή της. Μου φαίνεται ότι ο Μπούις μας φυλάει εκπλήξεις».

Για το ματς Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας:

«Παιχνίδι είναι. Και η Δόξα έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά και η δική μας η ομάδα είναι ισάξια μπορώ να πω. Οπότε όλα θα τα δούμε στο γήπεδο. Και η ομάδα είναι ενωμένη και εμείς σαν διοικούσα είμαστε ένα. Τα φανταστικά σενάρια δεν υπάρχουν. Αυτά μόνο όσοι δε θέλουν το καλό της ομάδας τα βγάζουν προς τα έξω».

Η τοποθέτηση Βενέτη

Τη διαβεβαίωση ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Ιμεράι έδωσε ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, που μίλησε κι αυτός στον Blue Heart Fm 105.1. Πιο αναλυτικά για τα σενάρια ότι έχει κακές σχέσεις με τον Αλβανό βασικό χρηματοδότη της ομάδας επισήμανε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι με τον Νίκο Ιμεράι έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και δεν έχουν χαλάσει ποτέ. Απλώς φέτος είπαμε ότι θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα ρόλων και θα ασχοληθώ εγώ περισσότερο με τα έργα, με το Π. Μαγουλάς και το αθλητικό κέντρο, που προσπαθούμε να κάνουμε στον ΟΣΕ. Ο Νίκος έχει πάρει επάνω του όλο το βάρος να τρέξει την πρώτη ομάδα. Είναι δυνατόν να κάνεις πόλεμο σε έναν τέτοιο άνθρωπο; Δε χρειάζεται να απαντήσουμε σ’ αυτά που λέγονται. Είναι κακοπροαίρετα και δεν ξέρω πώς τα βγάζουν».

Για το ότι κάποια προβλήματα δημιουργούνται μέσα από την ίδια τη Νίκη:

«Η Νίκη Βόλου έχει τέτοια δυναμική που τέτοιες φωνές θα τις απομονώσει».

Για το ματς του Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας:

«Θέλω να τονίσω ότι μετά από τέσσερα χρόνια γίνεται παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδος για τη Νίκη και θα πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Να μαζευτούμε, να δείξουμε πόσο πολλοί είμαστε και να δείξουμε τη δυναμική της Νίκης, γιατί μπορεί, δεν το ξέρω ακόμη, το παιχνίδι να είναι τηλεοπτικό. Θα δοθεί μεγάλη δημοσιότητα, αν μαζευτεί πολύς κόσμος και δείξουμε τη δυναμική μας.  Πρέπει να κάνουμε ένα κάλεσμα να μαζέψουμε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Έχει γίνει μία υπέρβαση φέτος και όλοι πρέπει να είμαστε κοντά».

Για την ανακατασκευή του Π. Μαγουλάς:

«Πάνε καλά τα πράγματα. Εγκρίθηκε η υπογραφή του κ. Αγοραστού στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Τώρα βρισκόμαστε στον έλεγχο νομιμότητας. Είναι μία διαδικασία, η οποία διαρκεί περίπου ένα μήνα και νομίζω ότι προς το τέλος Οκτωβρίου θα έχουμε τη δημοπράτηση του έργου. Αν όλα πάνε κατ’ ευχή, μέσα στον Οκτώβριο ένας εργολάβος θα εγκατασταθεί στο Π. Μαγουλάς, για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η ιστορία του Π. Μαγουλάς. Θα πρέπει να πούμε και ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια. Ό,τι ζητήσαμε ως Νίκη Βόλου, δηλαδή όλες τις εργασίες βάσει του προϋπολογισμού που μας έδωσαν, τις ενέκριναν».

Για τις εργασίες που θα γίνουν από την πλευρά της Μαιάνδρου:

«Θα γίνει ένας εξωραϊσμός της πρόσοψης, δηλαδή θα χτιστεί και δε θα φαίνεται το κάτω μέρος των κερκίδων. Θα φαίνεται μία ενιαία πρόσοψη και θα βαφτεί. Η Θύρα 3 θα γκρεμιστεί και θα γίνει η θεμελίωση της νέας κερκίδας, που θα μπορεί να φιλοξενεί 1.200 άτομα (σ.σ. θα ανεγερθεί, όταν εξασφαλιστεί το ποσό που χρειάζεται)».

Για το αθλητικό κέντρο που θέλει να κάνει η Νίκη στον χώρο του ΟΣΕ:

«Όσον αφορά τον ΟΣΕ, έχουμε κάποια προβλήματα. Εκεί, δεν έχει αδειάσει ακόμη ο χώρος και έχουμε μπλέξει σε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη ΓΑΙΑΟΣΕ. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπει μέσα, γιατί υπάρχουν παλιά φορτηγά, υπάρχει παλιό αρχείο του ΟΣΕ, για τα οποία πρέπει να βρεθεί χώρος, για να φύγουν από κει. Είναι κάποια γραφειοκρατικά θέματα, που προσπαθούμε να τα λύσουμε».

Για τον προπονητή:

«Όποιος είναι αυτή τη στιγμή στη Νίκη, είναι ο καλύτερος προπονητής. Η διοίκηση αφουγκράζεται, ακούει τον κόσμο κι όλα αυτά είναι διαμορφούμενα. Δεν είναι ούτε ο Νίκος Ιμεράι μακριά από την ομάδα, ούτε εγώ, ούτε ο κόσμος. Όλοι μαζί βλέπουμε τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται κάτι (σ.σ. για τον προπονητή). Αν χρειαστεί, έχουμε όλοι τα μάτια ανοικτά. Βλέπει ο Νίκος, βλέπει ο κόσμος, όλοι Νικιώτες είμαστε».

Για την επιμονή του πέρσι να μείνουν οι κ.κ. Ξηροφώτος-Μπούις:

«Οι συνθήκες κάθε φορά δεν είναι οι ίδιες. Πέρσι θεώρησα και τα άλλα παιδιά από τη διοίκηση ότι δεν υπήρχε λόγος ν’ αλλάξει προπονητής, γιατί είχαμε βρεθεί κάποιους βαθμούς πίσω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.