Ιμεράι σε παίκτες: Οι Νικιώτες έχουν πάντα ψηλά το κεφάλι, το ίδιο κι εσείς

Πριν τη δευτεριάτικη προπόνηση της Νίκης Βόλου στο Π. Μαγουλάς, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό και τους μίλησε ο Νίκος Ιμεράι.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου ζήτησε με δεδομένη τη συνέπεια της διοίκησης απέναντι στους παίκτες, που έχει ως αποτέλεσμα να τα έχουν όλα, όπως άλλωστε παραδέχονται και οι ίδιοι στις δηλώσεις τους, με τελευταίο τον Γιώργο Ιορδανίδη, να δείξουν κι αυτοί την ίδια συνέπεια και διάθεση εντός του γηπέδου και να δουλέψουν σκληρά, ώστε να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της.

Ακόμη, τους έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση στις δυνατότητές του, αντιθέτως περιβάλλονται με απόλυτη εμπιστοσύνη, και τους προέτρεψε η όποια πίκρα τους για την απώλεια βαθμών στα Σέλλανα να μετατραπεί σε πείσμα. Αυτό θα τους ωθήσει σ’ ένα σερί επιτυχιών, το οποίο θα τους επιτρέψει να ξαναβρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κ. Ιμεράι δεν παρέλειψε να εκφράσει την ελπίδα του ότι οι ποδοσφαιριστές θα φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και θα δικαιώσουν τον ίδιο, δίνοντας και στους φιλάθλους τις χαρές που περιμένουν. Το κυριότερο, ωστόσο, σημείο της ομιλίας ήταν η προτροπή του στους κυανόλευκους να έχουν ψηλά το κεφάλι, κάτι που το επανέλαβε αρκετές φορές, γιατί, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, οι Νικιώτες έχουν πάντα ψηλά το κεφάλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.