Ιορδανίδης: Μας σέβονται και μας φοβούνται οι αντίπαλοι

Μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει η Νίκη την Κυριακή στις 16.00 στον Παλαμά. Αυτή είναι ο Α.Ο. Σελλάνων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και φυσικά στόχος είναι το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, όπως φυσικά και των γηπεδούχων, που έχουν κάνει κι αυτοί το δύο στα δύο.

Σίγουρα παίκτες και προπονητικό team απασχολεί και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Παλαμά, αλλά γνωρίζουν άπαντες ότι ανάλογες καταστάσεις μπορούν να συναντήσουν και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν, αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν περισσότερο τη δύναμη σε σχέση με την τεχνική και την ποιότητα, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης θα το κάνουν, αφού θέλουν να φτάσουν οπωσδήποτε στην επιτυχία.

Μαζί τους θα έχουν και τον κόσμο τους, που θα εκδράμει μαζικά είτε με τα λεωφορεία των οργανωμένων και του Blue Heart, που αποτέλεσε χορηγία του προέδρου της ομάδας, Νίκου Ιμεράι, είτε με τα Ι.Χ. τους και  αναμένεται να κερδίσει εύκολα τη μάχη της εξέδρας.

Στο παιχνίδι Α.Ο. Σελλάνων-Νίκη κοντράρονται, αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς για … στατιστικά συμπεράσματα, η καλύτερη άμυνα, καθώς οι Καρδιτσιώτες δεν έχουν δεχθεί γκολ στα δύο πρώτα ματς, και η καλύτερη επίθεση, εφόσον η ομάδα του Γιώργου Κούτση έχει σημειώσει ως τώρα εννιά τέρματα.

Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε στο Π. Μαγουλάς και σ’ αυτή δε συμμετείχε ο τρίτος τερματοφύλακας Τασιάς λόγω μίας θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ το Σάββατο στις 10:30 θα γίνει το τελευταίο χαλάρωμα πριν το κυριακάτικο ματς, στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσουν οι ανέτοιμοι Τσεμπερίδης, Δωματάς και Τζιώρας.

Να σημειωθεί ότι η Νίκη έχει παίξει δύο φορές στο γήπεδο του Παλαμά στο παρελθόν: την πρώτη λόγω τιμωρίας ως γηπεδούχος στις 15 Μαρτίου 1992 με τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 1-1 για τη Γ’ Εθνική και τη δεύτερη στις 31/3/93 για τη Δ’ Εθνική κόντρα στον γηπεδούχο Ατρόμητο Παλαμά, από τον οποίον έχασε με 1-0.

Διαιτητής στο κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ο Μελτζανίδης από την Ημαθία.

Δηλώσεις Γιώργου Ιορδανίδη

Ο Γιώργος Ιορδανίδης μίλησε στον Blue Heart Fm 105.1 για το παιχνίδι στον Παλαμά και τόνισε τα εξής:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.