Ηρεμία και συγκέντρωση ενόψει Ιάλυσου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Προσπαθώντας να ηρεμήσουν, αλλά έχοντας δώσει παράλληλα και το στίγμα τους, όπως αυτό εκφράστηκε στις δηλώσεις του Στάθη Ρόκα, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου κρατούν την υπερπροσπάθεια και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Καλαμάτα και κοιτάζουν πλέον να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παραλίγο να κοστίσουν, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιάλυσο Ρόδου, που σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14:00.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινά αύριο για το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου, που μετρά ήδη απουσίες και ερωτηματικά όσον αφορά τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων παικτών. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι Μπουτζίκος και Τσιάρας δεν υπολογίζονται για τον αγώνα στη Ρόδο λόγω καρτών, ενώ το χθεσινό παιχνίδι άφησε λαβωμένους δύο ακόμη παίκτες.

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή καθώς το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του ο Γιδόπουλος, ενώ ο Σκοπελίτης χρειάστηκε να σφίξει και αυτός τα δόντια, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.

Θα πρέπει να τονιστεί πάντως ότι ο Σκοπελίτης ήταν ένας από τους πλέον δραστήριους παίκτες στη χθεσινή αναμέτρηση και η παρουσία του κρίνεται καταλυτική για το νικητήριο αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.