Ισοφαρίστηκε στο τέλος η Κ17 της ΕΠΣΘ, 2-2 με την Εύβοια

Ενώ η Κ15 γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Εύβοιας, η Κ17 της ΕΠΣ Θεσσαλίας έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, ωστόσο είδε το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε να ισοφαρίζεται και μάλιστα στο 90’, μένοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Καφετζή έκανε τη διαφορά για την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ανοίγοντας το σκορ στο 33’, ενώ ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και για τον ίδιο προσωπικά στο 57’. Ωστόσο η Εύβοια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού ο Ξυράφης στο 78’ μείωσε σε 2-1, ενώ ο Βελής στο 90’ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Ευβοίας αγωνιζόταν από το 10’ με δέκα παίκτες αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε στον Πετράκη τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Για την Κ 17 στη βασική ενδεκάδα βρέθηκαν οι Παπούλιας, Βαρελόπουλος, Τόκας, Στάμος, Μπράτσος, Δημόπουλος, Κοσμίδης, Γκουγκουλής, Καραγιαννόπουλος, Νούλας και Καφετζή, ενώ στον πάγκο ήταν οι Χασιώτης, Χασάπης, Συρταριώτης, Δαμασιώτης, Λυκουρίνος, Τίτου, Χριστοδούλου, Βαλουξής και Κωστούλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.