Ισοπαλία (2-2) για τον Ολυμπιακό Βόλου με το Αιγάλεω

Δυνατό αποδείχθηκε το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Αιγάλεω στο στάδιο της Φυλής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο τελικό 2-2 και τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Στέφανο Ξηροφώτο να βγάζει αρκετά συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας…

Το Αιγάλεω έδειξε επίσης καλά στοιχεία, με τον Μπαρμπαρούση να απειλεί τον Λαδά, που ξεκίνησε ως τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 6ο και στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 23′. Είχε προηγηθεί μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη που έδιωξε σε κόρνερ ο Λαδάς, για να ακολουθήσει η εκτέλεσή του και να δοθεί πέναλτι μετά από σπρωξίματα εντός περιοχής. ο Τσιλιγγίρης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, για να κάνει το 0-1.

Σπρώξιμο χρέωσε και σε βάρος του Αιγάλεω όμως στο 32΄λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Αλιάγας, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό Βόλου να ισοφαρίσει με πέναλτι, με τον ντα Κάμπο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να είναι επίσης εύστοχος για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε επίσης αρκετές φάσεις αλλά και ένα ακόμη τέρμα και μάλιστα πολύ όμορφο ομολογουμένως για το Αιγάλεω. Ήταν στο 57′ με τον Κασνέτσι να περνά με ψηλοκρεμαστή πάσα την μπάλα στον Αναστασίου και αυτός με ωραίο σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ξενοδόχοφ που είχε περάσει ως αλλαγή για να κάνει το 2-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έβγαλε αντίδραση, ενώ δεν έλειψαν οι καλές φάσεις εκατέρωθεν. ο Κλέβι Κόλα ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ στο 82ο λεπτό, η μπάλα έφυγε από τον Σκαφίδα για να καταλήξει στον Φιλίποβιτς που προωθήθηκε για τη στατική φάση και εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με προβολή.

Αιγάλεω: Σικαλιάς (46’ Σκαφίδας), Μαγκάκης (71’ Χαντί), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Αναστασίου), Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (41’ Βλάχος), Μαχαίρας (46’ Κασνέτση), Πινιώτης (87’ Τασουλής), Σταματάκης, Τσιλιγγίρης (68’ Τσίτσαρης), Μπουρλάκης (60’ Μπουερέ), Μπαρμπαρούσης (52’ Σισέ).

Ολυμπιακός Βόλου: Λαδάς (46’ Ξενοδόχοφ), Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Ρόκας (14’ λ.τρ. Παπακώστας), Σκοπελίτης (87’ Μπέικος), Κόλα, Μπαράνκο, Βουκελάτος (46’ Βασιλούδης), Ντα Κάμπο, Παπαδημητρίου (68’ Πατρώνης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.