Ισόπαλος 1-1 με Τζοβάρα ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στα Μετέωρα

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε κόντρα στα Μετέωρα ο Γ.Σ. Αλμυρού, παραχωρώντας τη δεύτερη ισοπαλία στην έδρα του μετά απ’ αυτή με το ίδιο σκορ απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 46′ με γκολ του 20χρονου Γιάννη Κιάκου με σουτ, αλλά πήρε τον βαθμό και συνάμα κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα, όπου έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τέρμα στο 69’. Αρχικά ο Αλεξανδρής στο 57’ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ 12 λεπτά αργότερα ο Τζοβάρας ισοφάρσε. Ο υψηλόσωμος φορ πέτυχε το δεύτερό του γκολ φέτος με κεφαλιά-ψαράκι μετά από γυριστή κεφαλιά του Στουρνάρα, που «χρεώθηκε» την ασίστ. Τη σέντρα είχε βγάλει ο Γκίκας, που έκανε το ντεμπούτο του, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 61’.

Ο Αλμυρός προσπάθησε να πιέσει για το δεύτερο γκολ, αλλά στο 82’ η αποβολή του Καρρά με δεύτερη κίτρινη του έκοψε κάπως τον ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για τη μη αποβολή του Φουρτούνη με δεύτερη κίτρινη στο 71’, με τον Τρικαλινό αμυντικό να ανατρέπει καθαρά τον Γκίκα εκτός περιοχής, που αν ξέφευγε, θα γινόταν επικίνδυνος από τα δεξιά, όπου βρέθηκε στη συγκεκριμένη φάση, αν και χρησιμοποιήθηκε από τα αριστερά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς (61’ Γκίκας), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (66’ Χατζής)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.