Ισόπαλος με 2-2 στην Άμφισσα με Φωκικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος, που ικανοποίησε τον προπονητή, Στέλιο Αρσένο, έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού στην Άμφισσα απέναντι στον Φωκικό, με τον οποίον ήρθε ισόπαλος με 2-2.

ΟΙ φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεκάλεπτο με γκολ του Σταθουλόπουλου, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, χάρη σε δύο γκολ με κεφαλιές. Το 1-1 έγινε από τον Τζοβάρα στο 25’ μετά από φάουλ του Τσιώλη, ενώ το 1-2 από τον Ναουμίδη, που είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη, με τον υψηλόσωμο στόπερ να αξιοποιεί το φάουλ πάλι του Τσιώλη, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 63’ με τον Γυμναστικό να δέχεται το δεύτερο τέρμα του από τον Κυριακόπουλο. Πάντως, στο πρώτο 45λεπτο ο Στέλιος Αρσένος είδε τους παίκτες του να έχουν τον έλεγχο και να χάνουν ευκαιρίες, για να σκοράρουν και παραπάνω γκολ, ενώ στο δεύτερο από ένα σημείο και πέρα χάθηκε ο γρήγορος ρυθμός λόγω των πολλών αλλαγών.

Πρώτη εμφάνιση και για τον νεαρό Δημητρίου, που αγωνίστηκε ως επιθετικός χαφ στον άξονα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ επιλέχθηκε να προφυλαχθεί ο Κοντοβάς.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκκας (46’ Ναουμίδης), Στουρνάρας, Βανγκέλι, Δημηνάς (65’ Παπακώστας), Αλεξανδρής (60′ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης (83’ Λάμπος), Τσελεπής (46’ Κρανάς), Τζοβάρας (46’ Τσιούρης-80’ Δημητρίου)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.