“Ιστορικό το ματς με την Αγία Αννα για το εγχείρημά μας”

Τόνισε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου

O Γιάννης Παπαδόπουλος, ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό σαββατιάτικο (16/3, 15.30) παιχνίδι με την Αγία Άννα στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ, κάνοντας λόγο για ιστορικό ματς για το εγχείρημα  των ίδιων και των συνεργατών του.

Συγκεκριμένα τόνισε φιλοξενούμενος στον Βόλος 9.86 στην εκπομπή Clasico: «Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν μπορεί να σε αγχώσει κάτι. Το αυριανό ματς είναι μία ιστορική στιγμή για το εγχείρημά μας, μην κοροϊδευόμαστε. Τα έφερε έτσι η μοίρα, ώστε να υπάρχει μία ιστορική στιγμή.

Παρόλ’ αυτά εγώ είμαι της λογικής και το είπα και στην ομάδα ότι δεν το κρίνω όλο αυτό από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια. Εγώ θέλω να βγουν από το πρώτο λεπτό οι παίκτες μας που μας έφεραν μέχρι εδώ, να παλέψουν για κάθε μπάλα, να βγαίνουν πρώτοι στην άμυνα και να κάνουν καλές τοποθετήσεις στην επίθεση. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Θέλουμε το Σάββατο ο κόσμος και η ομάδα να γίνουν «ένα». Θέλουμε ο κόσμος να παίζει μαζί με την ομάδα, να έχει την υπομονή που χρειάζεται και στα 90 λεπτά.

Όχι γκρίνια και να γίνεται «όπλο» για την ομάδα και όχι μειονέκτημα. Να την ωθεί στην επίθεση, αυτό που λέμε ότι το μισό γκολ το έβαλε κερκίδα. Και επειδή ζούμε στο 2024 με τον νέο αθλητικό νόμο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μόνο με τη φωνή.

Θέλουμε ο κόσμος να μπει στη λογική ότι δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και με τη φωνή μας όμως λυγίζουμε τους πάντες. Είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα μέχρι το 95’ με ψυχή. Θέλω η ψυχή μας μέχρι το 95’ να πιστεύει ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.