Ήττα 1-0 για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου από τον ΑΟ Υπάτου

Μπορεί να πάλεψε αλλά ο Διαγόρας δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον δυνατό και φιλόδοξο φέτος ΑΟ Υπάτου, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0.

Το σύνολο του Στέλιου Αρσένου έδειξε πάντως τα δόντια του και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε ελπίδες για κάτι καλύτερο, ενώ ο Διαγόρας στάθηκε τυχερός καθώς στο 48’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Χατζηδημητρίου εντός περιοχής, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ζυγκερίδης, στέλνοντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελικά ο ΑΟ Υπάτου πέτυχε το τέρμα που και οι παίκτες του έψαχναν, αφού στο 63’ ο Καράι που είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή του Αποστολίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του έμπειρου τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

ΑΟ Υπάτου (Τζαναβάρας): Διαμαντής, Ζαρντίμ (82’ Δοξάκης), Σπηλιώτης, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Χατζηδημητρίου (82’ Νιφορόπουλος), Δέδες, Τσουβαλτσίδης (62’ Καράι), Κορέτα (62’ Μπέλιτς), Ζυγκερίδης, Γκούφας (82’ Ρέντα).

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Αποστολίδης, Καραμπούζης (78’ Σκύφτας), Λάιος, Γιαουπλάρι (83’ Κουβελάς), Ναουμίδης, Κυρίτσης Θ. (56’ Καραμανλής), Κυρίτσης Γ., Ζενούνης (78’ Αλεξίου), Παπαγεωργίου, Μπλέντι (56’ Κόφφας), Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.