Ήττα από τα ανώτερα Τρίκαλα για τον ενισχυμένο Γ.Σ.Α.

Την ήττα με 1-3 από τα ανώτερα Τρίκαλα γνώρισε ο- βελτιωμένος και ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι- Γ.Σ.Α. στο πρώτο φιλικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ο Γ.Σ.Α. βρέθηκε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ στο 31’ όταν από ωραία οργανωμένης αντεπίθεσης, ο Κλουκουτάρας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπένος …έστρωσε για τον Αραπίτσα, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με προβολή τη μπάλα πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τον Νίντο στο 37’ με προβολή προ του Κοντογεωργάκη ο οποίος είχε επιχειρήσει έξοδο αλλά δεν πρόλαβε να διώξει τη μπάλα και με τον Κουσκουνά να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά να συγκλίνει προς το πέναλτι και με πλασέ στην αριστερή γωνία της εστίας για το 0-2. Με την αρχή της επανάληψης το προπονητικό δίδυμο των Τρικάλων Ρούσσας-Αρσένος άφησαν στο γήπεδο μόνο τον Ριζογιάννη (μετατοπίστηκε στα στόπερ από το κέντρο που αγωνιζόταν) και έβαλαν δέκα ακόμα παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 60’ ο Τιμπλαλέξης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, άνοιξε δεξιά για τον Αραπίτσα ο οποίος επιχείρησε συρτή παράλληλη σέντρα με τη μπάλα να φθάνει στο πίσω δοκάρι, με τον έμπειρο Κοντοβά να μην …λαθεύει και να μειώνει με δυνατό σουτ στον «ουρανό» των διχτύων σε 1-2. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο τέρμα τους με τον Κοντογεώργο να παίρνει το …ριμπάουντ από το δοκάρι –μετά από κεφαλιά του Αλεξίου- και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.
Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Κόκκαλης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Ντόντα, Τετριμίδας, Μπένος, Κλουκουτάρας, Αραπίτσας, Κοντοβάς.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ξηρομερίτης, Αράπης, Λάμπος Ι., Μάνος, Ντονούδης, Μαυρογένης, Σιούτης και ο Στέλιος Τιμπλαλέξης ο οποίος προπονείται με τους «κυανόλευκους», μιας και ανήκει στον Πάμισο Μεσσήνης.
Α.Ο. Τρίκαλα: Γρηγοριάδης, Γεωργάκης, Σανδραβέλης, Κατσαντώνης, Παπακώστας, Ριζογιάννης, Κυρίτσης, Κουτσιανικούλης, Λώττας, Νίντος, Κουσκουνάς.
Στην επανάληψη η σύνθεση ήταν η: Μπουρούσης, Γκοβίνας, Κωστόπουλος, Κυρίτσης, Νικλιτσιώτης, Αλμπάνης, Μπραντίτσας, Τσιαφίτσας, Κοντογεώργος, Αλεξίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.