Ήττα για τη Νίκη, 2-0 από τον ΝΠΣ Βόλος

Στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Νίκη Βόλου στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, και με την αναμέτρηση να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαρτόλο στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπιασε το σουτ αριστερά έξω από την περιοχή της Νίκης Βόλου και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Μπάγιτς έκανε το 1-0 για τον ΝΠΣ.

Στο 57, ο Σωτήρης Νίνης ήταν αυτός που έκανε την κούρσα μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και με σουτ παραβίασε την εστία της Νίκης Βόλου την οποία υπερασπιζόταν σε εκείνο το σημείο ο Αποστολίδης, για να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ροσέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Κλέιμαν, Γκιουλέν, Τερεζίου, Μπαριέντος, Κούζντρα και Μεταξάς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Βλαχομήτρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Τζιώρας, Τσιμπούκας, Μέτσε, Μπόσιο, και Γιάννης Κυρίτσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.