Ήττα για τη Νίκη Βόλου από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Νίκη Βόλου (μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη 32η αγωνιστική), αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση κρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη, σε ανατροπή του Πινακά από τον Ανδρέου στο 55’. Η Νίκη Βόλου ήταν απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, έφθασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο διαιτητής Κωνσταντίνος Ανδριανός της αρνήθηκε δύο φορές πέναλτι, σε ισάριθμα χέρια των αμυντικών των φιλοξενούμενων εντός περιοχής, με την κερκίδα να …βράζει από τις διαμαρτυρίες εναντίον του. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός, κάτι που δεν συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να φέρει ευθύνη γι’ αυτό μιας και διέκοπτε συχνά, δείχνοντας συνολικά εννιά κίτρινες και δεύτερη κάρτα σε Παναγιωτίδη και Μιράντα (με τη λήξη του αγώνα για διαμαρτυρία), σε ένα αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Πρώτο ημίχρονο
Με δύο καλές στιγμές του Ολυμπιακού ΣΦΠ Β’ άρχισε ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό. Η πρώτη στο 10’ όταν ο Βοΐλης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Σουρλής τροφοδότησε τον επερχόμενο από τα αριστερά τον Μαρίνο, ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 12’ ο Πινακάς από το κέντρο έβγαλε στα αριστερά στον Μαρίνο ο οποίος έκανε τη σέντρα με τον Βοΐλη να πιάνει την κεφαλιά αφύλακτος με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.
Στο 16’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τη Νίκη Βόλου, όταν ο Τσουκαλάς τροφοδότησε αριστερά τον επερχόμενο Παναγιωτίδη ο οποίος σούταρε με τη μία, αλλά η μπάλα κατέληξε στη δεξιά εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαρίνος επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πινακάς αφύλακτος στην «καρδιά» της άμυνας της Νίκης Βόλου πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Από το σημείο εκείνο του αγώνα και μέχρι το ημίχρονο η Νίκη Βόλου ανέβασε στρόφες, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κι απείλησε αρκετές φορές την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 24’ ο κινητικότατος και ορεξάτος Αθανασίου θα κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Κάσσος στο πίσω δοκάρι θα πάρει την κεφαλιά πηδώντας πιο ψηλά από τον Κίτσο, αλλά πέρασε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναγιωτίδης έπιασε δυνατό σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Στουρνάρας σωστά τοποθετημένος έδιωξε με γροθιές, ενώ στο 26’ από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασίου από τα δεξιά ο Μιράντα θα πιάσει μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, με τον κίπερ των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει σταθερά. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Παναγιωτίδης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Στουρνάρα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει, ενώ στο 31’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δύο πέναλτι σε «χέρια» των αμυντικών του Ολυμπιακού ΣΦΠ Β’, με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Ανδριανό (ΕΠΣ Αχαϊας) να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Δεύτερο ημίχρονο
Η επανάληψη άρχισε με ένα σουτ του Κυριακίδη από το ύψος του πέναλτι μετά από απομάκρυνση άμυνας, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 52’, ενώ στο 55’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη, το οποίο κέρδισε ο Πινακάς σε ανατροπή του από τον Ανδρέου, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από την κερκίδα, μιας και είχε αρνηθεί την εσχάτη των ποινών σε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 60’ ο Πινακάς είχε οριζόντιο δοκάρι σε δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 81’ σημειώθηκε μία πολύ καλή στιγμή για να φέρει η Νίκη Βόλου το ματς στα ίσια, αλλά ο Κουσκουνάς από κοντά –μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία- έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στουρνάρα.

Στο 91’ ο Κουσκουνάς έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν στο 17’ ο προπονητής των ερυθρολεύκων Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο για διαμαρτυρία, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησαν ο Κυριακίδης στο 28, ο Μιράντα στο 40’ για «θέατρο» σε μαρκάρισμα του από τον Κίτσο εντός της περιοχής, στο 41’ ο Μαρίνος, ενώ στην επανάληψη ο Παναγιωτίδης στο 55’, στο 68’ ο Πινακάς, στο 72’ ο Αθανασίου, στο 90’ ο Νίκολιτς και στο 91’ ο Στουρνάρας.
Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Κάσσος, Αθανασίου (85’ Ροχάνο), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (60’ Μέτσε), Τσουκαλάς, Κυριακίδης (60’ Γκαρσία), Μιράντα, Βλαχομήτρος (60’ Βασιλείου), Κουσκουνάς.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β’ (Αρ. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος (46’ Αποστολόπουλος), Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής (91’ Σαπουντζής), Πινακάς (80’ Ντόη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.