Ήττα για τη Νίκη Βόλου, στο αστυνομικό τμήμα Σαριμπαλίδης-Σιαφαρίκας!

Πηγή φώτο: sportrikala.gr

Πάλεψε με νύχια και με δόντια η Νίκη Βόλου για να αποδράσει από τα Τρίκαλα με το διπλό απέναντι στον Αίολο, ωστόσο η ένταση και οι διακοπές κόστισαν στο σύνολο του Γιώργου Κοσμάτου, που δεν κατάφερε παρά την υπερπροσπάθεια να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αν και οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με διψήφια διαφορά, στο τρίτο δεκάλεπτο αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα, προηγούμενοι με τρεις στο 30′, ενώ έχαναν με 16 στο ημίχρονο, και παραλίγο να δικαιωθούν. Ωστόσο η ένταση από τις εξέδρες του γηπέδου έφεραν τη διακοπή του αγώνα, επτά λεπτά πριν το τέλος, για να απομακρυνθεί σύμφωνα με απαίτηση των διαιτητών άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες έχει εμπλακεί στο παρελθόν διοικητικά με ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων, με αποτέλεσμα η Νίκη να χάσει την κεκτημένη ταχύτητα που είχε.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα έντασης, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν στο τέλος να κρατήσουν τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα, ωστόσο ο Αίολος ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και εκτός γηπέδου, ο Κώστας Σαριμπαλίδης οδηγήθηκε στο τμήμα έχοντας ανταλλάξει μηνύσεις με τον πρώην παράγοντα του Αιόλου Τρικάλων, Δημήτρη Σαφαρίκα, καθώς υπήρξε επιπλέον ένταση μεταξύ τους, γεγονός που καταγράφηκε από παρόντες αστυνομικούς!

Νεότερη ενημέρωση: Τελικά στο αστυνομικό τμήμα δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο του Αίολου Τρικάλων και τον γκαρντ της Νίκης, που έχει υπάρξει στο παρελθόν παίκτης της τρικαλινής ομάδας με πρόεδρο τον Δ. Σιαφαρίκα, και η υπόθεση έλαβε τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 48-32, 63-66, 80-76

Αίολος Τρικάλων (Φόρος): Ρούζιος 15 (3), Πανάρας (17 (3), Αργύρης 6, Σπηλιόπουλος 17 (1), Χατζής 4, Σούλκο, Τσιούλκας, Κατσαδούρος 4, Κολότσιος 6 (1), Τσότσος 11.

Νίκη Βόλου (Koσμάτος): Καραγεώργος 12 (2), Βερτζάγιας 4, Σαριμπαλίδης 9 (2), Σιμάκης 2, Κουτίνας 20, Παρασκευάς 7, Τσώλης 10 (2), Τάσσος 10 (1).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.