Ήττα για τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας, 78-79 από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του

Αν και βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 12 πόντους, στο τέλος ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Εuroleague, με το τελικό 78-79 να δικαιώνει τους Ισπανούς που κατέκτησαν τον 11ο ευρωπαϊκό τίτλο σε κορυφαίο επίπεδο στην ιστορία τους.

29 πόντους σημείωσε ο Σάσα Βενζένκοφ και 21 ο Κάαναν για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την αντεπίθεσή της στο τέλος με τον Γιουλ να βάζει ένα απρόσμενο καλάθι 3” πριν το τέλος δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στον εναπομείναντα χρόνο, ο Κώστας Σλούκας επιχείρησε το σουτ δύο πόντων, ωστόσο δεν βρήκε αυτήν τη φορά στόχο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ηττηθεί στον 9ο τελικό του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Oλυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Κάναν 21 (5), Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας 6 (1), Βεζένκοβ 29 (2), Παπανικολάου 6 (2), Μπολομπόι 2, Μπλακ, ΜακΚίσικ 14 (2)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ματέο): Γουίλιαμς – Γκος 9 (1), Κοζέρ 11 (3), Ράντολφ 3 (1), Φερνάντεθ 3, Χάνγκα 2, Χεζόνια 12 (2), Ροντρίγκεθ 15 (2), Ταβάρες 13, Γιουλ 2, Εντιαγιέ 3 (1), Μούσα 6 (2)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.