Ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 0-1 από τη Βέροια

Αν και έδειξε διάθεση να παλέψει, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να πάρει κάτι απέναντι στη Βέροια, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, από την Βέροια στο γήπεδο της Νεάπολης με 0-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται μόλις από το 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα του Λουκίνα.

Πάντως, δεν ήταν κακός ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίχρονο και έδειχνε ότι είχε διάθεση, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους που θα ήθελε προς την εστία του Βελλίδη. Οι φιλοξενούμενοι εξ αρχής έδειξαν από την άλλη ότι ήθελαν να παίξουν πολύ με αντεπιθέσεις, κάτι που φάνηκε σε κάθε φάση που βγήκε γι’ αυτούς, αφού οργανωμένη επίθεση ουσιαστικά δεν έβγαλαν. Κάπως έτσι όμως προέκυψε το 0-1 που σημειώθηκε στο 12’ με τον Λουκίνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου από την άλλη να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις προσπάθειες εντός της αντίπαλης περιοχής.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος του αγώνα δεν ήταν διαφορετική, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί να βγει στην επίθεση και να βρει διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη, αλλά και πάλι στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε. Από την άλλη, η Βέροια δεν δυσκολευόταν αλλά και στις κάποιες ευκαιρίες που είχε δεν φάνηκε ικανή να «σφραγίσει» τη νίκη της νωρίς.

Το φιλμ του αγώνα:

2’: Ο Μπουτζίκος σέντραρε από αριστερά με τον Τσαγκαλίδη να παίρνει την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να ελιχθεί εντός περιοχής.

6’: Ο Κόλα εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Σκοπελίτης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, με τον Βελλίδη στη συνέχεια να μαζεύει την μπάλα.

12’: Ο Λουκίνας ελίσσεται εντός περιοχής του Ξενοδόχοφ, με αποτέλεσμα να πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και να κάνει έτσι το 0-1, με τη Βέροια να έχει αντισταθμίσει την αρχική ορμή του Ολυμπιακού Βόλου.

19’: Πάλι σέντρα του Μπουτζίκου από αριστερά, ο Παπαδημητρίου όμως έπιασε αδύναμη κεφαλιά και ο Βελλίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

24’: Ο Μπουτζίκος έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αναγκάζοντας τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

25’: Ένα σουτ του Πασά δεν είχε καμία τύχη με την τροχιά που πήρε η μπάλα, που κατέληξε πλάγιο.

26’: Ο Τσαγκαλίδης πέρασε τον αντίπαλό του, και πέρασε στον Μπουτζίκο, αυτός βρήκε τον Παπαδημητρίου εντός περιοχής, αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου άργησε να ελέγξει την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα της Βέροιας.

35’: Ο Πόζογλου έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, με τον Ξενοδόχοφ να εκτινάσσεται και ν’ αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Λουκίνας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

52’: Ο Λουκίνας θα βρεθεί εντός περιοχής για να σουτάρει, με τον Ξενοδόχοφ να διώχνει με υπερένταση.

54’: Ο Λουκίνας θα βρει τον Πασά, αυτός θα σουτάρει για να διώξει και πάλι ο Ξενοδόχοφ

59’: Ο Τζούριτς βρίσκεται στο έδαφος εντός περιοχής, ο πάγκος του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτύρεται, ωστόσο ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

68’: Μία κίνηση από δεξιά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της Βέροιας να βγάλουν την επίθεση με τον Μπουκουβάλα να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.

70’: Κεφαλιά του Λουκίνα σε απόσταση αναπνοής από τον Ξενοδόχοφ, η μπάλα θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

78’: Ο Τσαγκαλίδης θα βρει τον Τζούριτς εντός περιοχής, και ο Σέρβος αν και άργησε να κοντρολάρει σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

83’: Ένα σουτ του Καραγιάννη δεν ανησύχησε τον Ξενοδόχοφ.

Κίτρινες: 21’ Παπαδημητρίου/39’ Σκόνδρας, 62’ Καραγιάννης, 84’ Σιμόνι

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (58’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (46’ Σιμόνι), Λουκίνας.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.