Ήττα με 1-2 στις καθυστερήσεις για τους Νέους της ΕΠΣΘ

Η ενδεκάδα των Νέων της ΕΠΣΘ κόντρα στη Φθιώτιδα

Ήττα για τους Νέους της ΕΠΣΘ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με 1-2 από τη αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας στο Βασδέκειο. Ο Τρούμπουλος ήταν αυτός που με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με το πρώτο μέρος να είναι ισόπαλος με 1-1, ενώ η επανάληψη δεν είχε φάσεις. Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει με θαυμάσιο σουτ ο Καραγεωργόπουλος.

Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 με κεφαλιά του πανύψηλου αμυντικού χαφ Τρούμπουλου μετά από φάουλ από τα δεξιά του Λαμπρόπουλου, η ισοφάριση ωστόσο ήρθε γρήγορα για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου, αφού στο 22’ ο Καραγεωργόπουλος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής στην αριστερή γωνία μετά από απομάκρυνση στον αέρα της αντίπαλης άμυνας σημείωσε το 1-1. Στο 32’ ο Καθηνιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ σε νέα κεφαλιά του Τρούμπουλου και το 1-1 παρέμεινε.

Στην επανάληψη η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν του Σύρμου στο 48’ για τη Φθιώτιδα, που ήταν μόνος σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με όλο το τέρμα μπροστά του, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία, μέχρι να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε και πάλι ο Τρούμπουλος σκόραρε με συρτό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής στη δεξιά γωνία του Καθηνιώτη, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, με συνέπεια να γίνει το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΠΣΘ: Καθηνιώτης, Παπασακελλαρίου, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κόκκαλης, Παπαδήμας, Κάβουρας, Ματθαίου, Δήμος, Καραγεωργόπουλος, Κολώνιας

Έπαιξαν και οι: Τσιτσικλής, Μπάλας, Τόγιας

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Τζοβάρας, Φλώρος, Λόζος, Κατσιούλας, Σταθόπουλος, Φίστι, Αποστόλου, Τρούμπουλος, Αρβανίτης, Σύρμος, Λαμπρόπουλος

Έπαιξαν και οι: Κωστάκης, Ξηρογιάννης, Δερματάς

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 1-2

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 3-0

 Η βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Εύβοιας 6
  2. ΕΠΣ Φθιώτιδας 3
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 3
  4. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.