Ήττα του ΟΥΚ Βόλου, 13-5 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Ένα κακό τρίτο οκτάλεπτο ήταν αρκετό για να οδηγήσει στην ήττα τον ΟΥΚ Βόλου για την έκτη αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών, στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, με σκορ 13-5.

Ο συγκεκριμένος αγώνας άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής και ο ΟΥΚ Βόλου έδειξε χαρακτήρα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 4-4. Ωστόσο στην τρίτη περίοδο ήρθε η κατάρρευση ουσιαστικά για το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν ένα επιμέρους 6-0 και με αυτό το ξέσπασμα εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη σε βάρος των Βολιωτών.

Πάντως, μπορεί καμία ομάδα να μην υποβιβάζεται, αρκεί να μην απουσιάσει για δύο αγωνιστικές από τη δράση, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΟΥΚ Βόλου θέλει να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.  Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ επικρατούσε ισχυρός αέρας, κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, εναλλάξ σε κάθε ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βολιώτικος σύλλογος έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου, υποδέχεται το Περιστέρι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, ενώ στον ίδιο χώρο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, την επόμενη ημέρα (Κυριακή 7 Μαΐου) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (14:00).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 10-4, 13-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς, Ηλιούπολος 5, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στέφενσον 2, Πούρος, Χαραλαμπόπουλος 2, Γούντχεντ 2, Μπακαλούμης, Γαλάνης 1, Φωτεινάκης.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Στεργίου 1, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Γκάτσος, Πετρόπουλος, Στεργίου Γ., Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας, Μπομπός 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.