Και τα τρία αποτελέσματα για τις Μικτές της ΕΠΣΘ στην Καρδίτσα

Η κοινή αποστολή των τριών ομάδων πριν την αναχώρηση από το Βασδέκειο
Νίκη για την Κ16, ήττα για την Κ15 και λευκή ισοπαλία για τις Κορασίδες

Μία νίκη και μία ήττα για τις ομάδες των αγοριών, με την Κ16 να κερδίσει με 2-3 και την Κ14 να χάνει με 3-0, και μία ισοπαλία χωρίς γκολ για την Κ15 γυναικών ήταν ο απολογισμός των αγώνων με την ΕΠΣ Καρδίτσας εκτός έδρας σήμερα Τετάρτη (7/2).

Στο ΔΑΚ Καρδίτσας έπαιξαν η Κ14 και Κ16 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Κ14 είχε κακή απόδοση και έχασε δίκαια με 3-0 από μία ομάδα, την οποία είχε κερδίσει πολύ άνετα με 4-1 στον πρώτο γύρο στο Βασδέκειο.

Κ14 ΕΠΣΘ: Τζατζάκης, Νίνος, Μπαγλατζής, Σαρακατσιάνος, Γεωργούλας, Ρουσμένης, Καραμανλάκης, Χονδροδίνης, Αναστασίου, Πάτρας, Πανταζής. Έπαιξαν και οι Τσέλο, Αλεξανδρίδης, Χασάπης, Ντυμπέλι, Πατακιούτας.

Στο άλλο ματς: ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων 2-0. Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 10, ΕΠΣ Τρικάλων 5, ΕΠΣΘ 4, ΕΠΣ Καρδίτσας 3.

Πάλι με ανατροπή

Η Κ16 επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Καρδίτσας και πάλι με ανατροπή και με το ίδιο σκορ, 3-2, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μόνο που τότε είχε ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 και σήμερα το 2-1.

Στο 5’ Κουρέντης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και τελείωσε εύστοχα τη φάση για το 0-1, με την ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα (σ.σ. ο βοηθός του Μιχάλης Βαγγόπουλος έλειπε, καθώς ήταν εμπύρετος) να δέχεται δύο γκολ στο 25’ και στο 31’, με συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ. Ωστόσο, ο Γιώργος Ράιος με σουτ στο 65’ και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Κουρέντης στο 75’ με ωραίο πλασέ έδωσαν το διπλό στην Κ16 της ΕΠΣΘ, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μπεδινάκη στο 45’.

Κ16 ΕΠΣΘ: Δίχτας, Κουτρουμπέλιας, Βελετζάκος, Παναγιώτου, Μπιλιτσάκης, Μπεδινάκης, Μπόλλας, Αυλογιάρης, Μαυρουδής, Κουρέντης, Ράιος. Έπαιξαν και οι Μπουντούρης, Επίσκοπος, Τάσιος, Δαγγούλης, Παπαδούλης.

Στο άλλο ματς: ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων 3-0. Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 12, ΕΠΣ Τρικάλων 6, ΕΠΣΘ 6, ΕΠΣ Καρδίτσας 0.

Σε κακό γήπεδο οι Κορασίδες

Η Κ15 γυναικών στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου σε ένα κακό γήπεδο, αυτό του Ρούσσου, πήρε τον βαθμό σε ένα ματς χωρίς τέρματα (0-0). Στο τέλος οι φιλοξενούμενες είχαν την υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες με Μπάρτζου, Καραλή για να σκοράρουν, χωρίς να το καταφέρουν.

Τη βασική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι: Λεκάι, Κουτσογεωργίου, Ντζιού, Ναρλή, Νάνου, Παλπάνα, Καραλή, Βαρελά, Μανουηλίδη, Μπαρτζού, Χρόνη. Έπαιξαν και οι: Σκάμπαλη, Αθανασίου.

Το ματς ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας γίνεται αύριο Πέμπτη (8/2) στη Φήκη.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.