Καϊμπαλίδης: «Δε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, πάμε για το απόλυτο»

Πως οι παίκτες της Νίκης δεν μπορούν να κριθούν αρνητικά από ένα ματς, γιατί έχουν μεγάλη αξία, τόνισε ο Τέλης Καϊμπαλίδης, ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, ο οποίος έκανε παρέμβαση στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή «Ισορροπίες». Επίσης ανέφερε ότι κανείς στην ομάδα δε σηκώνει τα χέρια ψηλά και έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει το απόλυτο ως το τέλος του πρωταθλήματος, περιμένοντας στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά ο 49χρονος παλαίμαχος άσος των κυανόλευκων μίλησε:

Πως οι παίκτες της Νίκης δεν μπορούν να κριθούν αρνητικά από ένα ματς, γιατί έχουν μεγάλη αξία, τόνισε ο Τέλης Καϊμπαλίδης, ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, ο οποίος έκανε παρέμβαση στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή «Ισορροπίες». Επίσης ανέφερε ότι κανείς στην ομάδα δε σηκώνει τα χέρια ψηλά και έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει το απόλυτο ως το τέλος του πρωταθλήματος, περιμένοντας στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά ο 49χρονος παλαίμαχος άσος των κυανόλευκων μίλησε:

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η ζωή συνεχίζεται, το πρωτάθλημα συνεχίζεται, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Με ένα παιχνίδι δεν τελειώνει το πρωτάθλημα.  Το παλεύουμε, είμαστε μια οικογένεια και δυνατοί ως ομάδα, ως διοίκηση, ως τεχνικό team και έχουμε παίκτες με προσωπικότητα. Έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή, που πλαισιώνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές είναι ως χαρακτήρες πολύ καλά παιδιά και ως αξίες είναι από τις πολύ καλές. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι, αυτό δεν το συζητάμε. Θα ‘ταν παράλογο, αν δε συνέβαινε αυτό. Πικράναμε τον κόσμο μας, αλλά είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε. Το παλεύουμε κάθε μέρα, δουλεύουμε και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και το έξι στα έξι και θα δούμε».

Για το αν είναι καλό ή κακό το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ματς την Κυριακή (σ.σ. παίρνει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από την Αναγέννηση):

«Μπορούμε να το πούμε και καλό και κακό. Ίσως έπρεπε να παίξουμε, για να ξεφύγουμε από εκείνο το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να συνέλθουμε κιόλας ψυχολογικά και είναι καλό που δεν έχουμε αγωνιστική υποχρέωση, για να ετοιμαστούμε και για το επόμενο. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες, αλλά δεν είναι κομπιούτερ. Στο ντέρμπι κάποιος θα κέρδιζε και κάποιος θα έχανε. Με όλες τις “στραβομάρες” που είχαμε και με το γκολ που δεχθήκαμε στην αρχή και το οποίο είναι δύσκολο να το διαχειριστείς σ’ ένα ντέρμπι, δεν τα καταφέραμε. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε και στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι το ντέρμπι αυτά τα παιδιά τα χειροκροτούσαμε, γιατί είχαν την ομάδα πρώτη, και δεν μπορεί μέσα σε μία Κυριακή να ξέχασαν το ποδόσφαιρο και να μην είναι καλοί παίκτες. Ειλικρινά, μπήκα στ’ αποδυτήρια και τους είδα όλους με σκυμμένο κεφάλι. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, γιατί εμείς τους ζούμε κάθε μέρα. Έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια κα είναι υπόσχεση όλων μας ότι θα το κάνουμε».

Για τη σχέση του με τους ποδοσφαιριστές:

«Έχουμε έρθει πολύ κοντά με τα παιδιά, αλλά μ’ έχουν βοηθήσει κι αυτά, γιατί είναι καλοί χαρακτήρες. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να τα μάθω περισσότερο. Δουλεύουμε όλοι και προσπαθούμε για το καλό της Νίκης».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ενώ μας κυνηγούσαν, τώρα πρέπει να κυνηγάμε εμείς και να περιμένουμε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας με το έξι στα έξι και

από κει και πέρα θα δούμε. Μακάρι να στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός κάπου και να περάσουμε εμείς μπροστά. Για μας το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε το απόλυτο. Σ’ όλη αυτήν την προσπάθειά μας λειτουργούμε ομαδικά. Έχουμε μία διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρό μας, που αξίζει συγχαρητήρια και που λύνει το κάθε πρόβλημα. Τα παιδιά δεν μπορεί μέσα σε μία μέρα να ξέχασαν την μπάλα. Δεν μπορούν να κριθούν από ένα παιχνίδι. Ήταν κακή στιγμή και δεν μας πήγε από την αρχή το ματς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κακοί παίκτες. Όλοι κοιτάμε το καλό της ομάδας. Τα παιδιά έχουν στεναχωρηθεί πιο πολύ απ’ όλους. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά, έχει έναν αξιόλογο προπονητή και παίκτες πολυτέλεια για την κατηγορία».

Για τις ιώσεις:

«Έχουμε τις ιώσεις μας, είχαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το πρόβλημα του Καντούτση και του Τσεμπερίδη, που ήταν σημαντικές απώλειες για μας. Κάθε μέρα μας βγαίνει και από ένας, αλλά πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι για την άλλη Κυριακή. Ο Τσεμπερίδης έβγαλε το πρόγραμμα, ο Καντούτσης όχι την Πέμπτη. Έχουμε και θέμα με τον Παπαδήμα και τον Φάμπιο».

Για ενδεχόμενο φιλικό το Σαββατοκύριακο:

«Δε θα γίνει, γιατί έχουμε πολλές ιώσεις».

Για τον κόσμο:

«Ξέρω ότι είναι δίπλα, από τότε που έπαιζα κι εγώ, και τον θέλουμε δίπλα μας. Τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Επειδή γνωρίζουμε πόσο αγαπάει την ομάδα, θέλω να είναι μαζί μας στα δύσκολα. Ξέρουμε ότι τον πικράναμε. Κι εμείς πικραθήκαμε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.