Κακό ξεκίνημα και για την Κ14 της ΕΠΣΘ

Ήττα 0-3 από το αντίστοιχο λαρισαϊκό σύνολο

 Ούτε η ομάδα της Μικτής Κ14 της ΕΠΣΘ μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, αφού γνώρισε και αυτό την ήττα με σκορ 0-3, στην πρώτη αγωνιστική και στο Βασδέκειο.

Στο 15΄η λαρισαϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ, με τον Τσανούκα να παραβιάζει την εστία του Μπαντούλη, ενώ άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 60’ ο τερματοφύλακας της Μικτής Κ14 ΕΠΣΘ έκανε φάουλ εντός περιοχής πάνω στον Τσανογιάννη και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι για να αναλάβει την εκτέλεση ο Ζτούπης και να ευστοχήσει έτσι για το 0-2.

Δεν πέρασε πολλή ώρα, και για την ακρίβεια μόλις δύο λεπτά, για να γίνει και το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ζτούπης ήταν και πάλι αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μικτής Κ14 ΕΠΣΘ, κλείνοντας τον κύκλο των γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κ14 ΕΠΣΘ (Καλιακούδας): Μαρκατάς, Χαλιμούρδας, Χατζηγεωργίοιυ, Γκρίνιας, Κανάλης, Τσούκας, Μπάρμπου, Μπαλαμώτης, Σκαλίμης, Καραγεωργόπουλος, Κολέτσος. Αγωνίστηκαν επίσης οι Αλουτζανίδης, Ακρίβος, Γεωργιτζίκης, Τσομπανόπουλος και Σταθόπουλος.

Κ14 ΕΠΣΛ (Τσέτσιλας): Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης, Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανούκας, Ζτούπης, Τσανογιάννης.  Αγωνίστηκαν επίσης οι Κούρτης, Ντάνας, Τοπουζίδης, Θάνος και Κατσάνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στην αναμέτρηση των Κ16 όσο και σ’ αυτήν των Κ14 κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του δολοφονηθέντα πριν από έναν χρόνο Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.