Kάλεσμα ΕΠΣΘ για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Ζητά από τα μέλη της να προχωρήσουν σε εγγραφή

Από την Τετάρτη 22 Απριλίου η πλατφόρμα για την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι ανοιχτή, όπως ανακοίνωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και η ΕΠΣΘ καλεί τα μέλη της να κινήσουν τις διαδικασίες, που έχουν να κάνουν και με επικαιροποίηση στοιχείων.

«Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ενημερώνει τα σωματεία – μέλη της ότι το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ είναι πάλι ενεργό για εγγραφές και επικαιροποίηση στοιχείων. Καλούνται τα σωματεία-μέλη που δεν έχουν εγγραφεί να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Ένωσης για περισσότερες πληροφορίες» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της.

Την ώρα λοιπόν που η ΕΠΣΘ μετρά 47 και πλέον μέλη, στο Μητρώο έχουν εγγραφεί μόλις τα 18 και συγκεκριμένα 16 από την ηπειρωτική Μαγνησία και δύο από τις Σποράδες. Έτσι στη σχετική λίστα εμφανίζονται οι ΑΟ Σκοπέλου, ΑΟ Σκιάθου, Νίκη Βόλου, ΦΘ Αγχίαλος, Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Μαγνησιακός, ΝΠΣ Βόλος, Βόλος 2004, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Ελευθεριακός, ΓΣ Αλμυρού, Αγία Παρασκευή, Άνθιμος Γαζής, Ρήγας Φεραίος, ΑΠΟΒ και Ολυμπιακός Βόλου.

Από την πλευρά της, η νέα διοίκηση της ΕΠΣΘ, όπως είχε αναφέρει εξ αρχής ο πρόεδρος Μίλτος Καλόγηρος, έχει ως στόχο την εγγραφή των σωματείων στο σύνολό τους, προκειμένου να τύχουν των προνομίων που προκύπτουν, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση αλλά και με τη δυνατότητα χρήσης κρατικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.